Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%
Gratis fragt!

Murad Age Reform Merry & Polished Kit (U)

599,00 kr
539,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Murad Age Reform Merry & Polished Kit er en lækker æske, som enhver kvinde ville blive glad for. I denne æske får man Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200 ml og Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 50 ml. Her er der rig mulighed for at få en masse fugt og fylde til den modne hud. Denne serie styrker bindevævet og hjælper dermed mod slap hud, fine linjer og rynker.

Murad Age Reform-serien er anti-age produkter, der reducerer tegn på genetisk ældning. Serien henvender sig til alle, der gerne vil bekæmpe fine linjer og rynker. Disse produkter fjerner de øverste lag triste og tørre hudceller, og hjælper samtidig ved at fremme cellefornyelsen, reducere synligheden af dybe rynker og tilføre fornyet fugt til cellerne. Huden efterlades med en ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke!

OBS: Sættet har en samlet værdi af 1.148 kr. så du sparer 609 kr.

Indeholder:

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser: Er en eksfolierende ansigtsvask, som fjerner døde hudceller og giver huden nyt liv. Denne ansigtsrens borteksfolierer trist hud og indkapslede urenheder, samtidig med at teksturen og hudtonen forbedres. Anvendelse: Massér en lille mængde af produktet på fugtet ansigt og hals morgen og aften. Skyl af med varmt vand, og dup huden tør med et håndklæde. Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser indeholder nogle effektive ingredienser:

  • Salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre
  • Jojoba
  • Sodium PCA

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture: Er en super lækker og fugtgivende dagcreme, der øjeblikkeligt lindrer tør og dehydreret hud, og samtidig tilfører huden masser af fugt, så den ungdommelige spændstighed og styrke genoprettes. Kliniske resultater viser, at cremen binder fugten i huden og skaber en optimal fugtbalance i 8 timer. Anvendelse: Massér et tyndt lag på ansigt, hals og bryst hver dag efter rens og toning af huden. Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture indeholder nogle effektive ingredienser:

  • Olie af avokado, solsikke og oliven
  • Retinylpalitat
  • Collagen Support Complex
Find mere fra dette mærke:
Loading...