Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Murad
Murad
Murad
Viser 37 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Ansigtspleje
Dagcreme
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Øjencreme
Renseprodukter
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Indhold
Alkoholfri
Glutenfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
SPF 16-30
SPF 31-50
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Murad Resurgence Retinol Youth Renewal Night Cream 50 ml
Vejl. pris 770,00 kr
770,00 kr
Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 50 ml
Vejl. pris 605,00 kr
605,00 kr

Murad

Prøv hudpleje fra Murad

Det er vigtigt at vælge den rette hudpleje, hvis du ønsker en sund og smuk hud. Du kan få de fantastiske produkter fra Murad hos NiceHair, så du kan rense, reparere, beskytte og fugte din hud.

Dr. Howard Murad grundlagde brandet i 1989, og siden da er Murad blevet en af de førende indenfor forskning i hudens sundhed. Han introducerede blandt andet et hudplejeprogram, som skulle hjælpe huden med at holde på vandet i cellerne, så den kunne få en masse fugt. Murads opdagelser og resultater har på mange måder ændret opfattelsen af sund hud og god hudpleje.

Pas godt på din hud med produkter fra Murad

Med Murad kan du få den rette hudpleje til alle hudtyper og hudproblemer. Den sundeste måde hvorpå du kan pleje og passe på din hud, er ved at lære den at kende og købe produkter derefter. Forskellige hudtyper har forskellige behov, og derfor er det altså ikke ligegyldigt, hvad du for eksempel bruger til sensitiv hud. Du kan blandt andet få produkter fra Murad til:

  • Uren hud
  • Fedtet hud
  • Moden hud
  • Kombineret hud

Prøv Murad til din hud med akne

Uren hud kan påvirke både humøret og selvtilliden, da akne i ansigtet er meget synligt. Derudover kan det føles utroligt ubehageligt, da huden kan være rød og øm. Selvom du lever en sund livsstil, så kan bumserne sagtens dukke op, men der er heldigvis hjælp at hente. Det er først og fremmest vigtigt, at huden renses med et mildt produkt, som ikke irriterer eller udtørrer dit ansigt. Det er vigtigt at rense ansigtet, også selvom du ikke har haft makeup på. Med renseprodukter fjerner du nemlig døde hudceller, som tilstopper dine porer og dermed giver bumser og hudorme.

Murads hudplejelinje, som er specielt udviklet til denne type hud, er fyldt med produkter, som effektivt hjælper med at minimere din akne. Serien fremmer helingen af urenheder samt minimerer og renser tilstoppede porer. De forskellige produkter fra Murad holder huden mat og flot, og de hjælper din hud med at komme i balance igen.

Få hjælp til olieret hud med Murads produkter

Mange laver den fejl, at de forsøger at udtørre deres hud, hvis den er fedtet. Det er dog aldrig løsningen, for denne hudtype har også brug for fugt, bare på en anden måde. Hvis du prøver at udtørre huden, så kan det blot føre til, at dit ansigt producerer endnu mere olie.

Murads hudplejeprodukter til olieret hud hjælper med at udglatte og forfine din huds tekstur. Produkterne opløser olie og får gløden tilbage i dit ansigt, så huden igen kan se frisk og smuk ud. Med ansigtspleje fra Murad kan du undgå, at din hud kommer til at skinne og blive blank.

Anvend anti-age fra Murad

Din hud ændrer sig med alderen. Jo ældre du bliver, jo tyndere bliver din hud, og du får brug for at lave om på dine hudplejevaner. Moden hud har tendens til at være mere tør, da cellerne optager mindre vand, og hudens naturlige fedtlag forsvinder. Derfor er det vigtigt at vælge en mild rens, som ikke udtørrer din hud. Derudover skal du naturligvis vælge en god dagcreme og natcreme, som giver huden den rette mængde fugt.

Hvis du har denne hudtype, så kan produkterne fra Murad hjælpe dig med at gøre huden fastere og glattere. Denne serie reducerer synlige tegn på rynker og fine linjer, og din hud får den rette fugt og beskyttelse i løbet af dagen. Med gode anti-age-produkter kan du få glød, elasticitet og spændstighed tilbage i huden.

Brug Murad til kombineret hud

Kombineret hud er en blanding af forskellige hudtyper, og derfor kan det være vanskeligt at finde den helt rigtige pleje. Måske oplever du, at dine kinder er tørre og sensitive, men din t-zone er plaget af akne?

Murad har heldigvis de rette produkter til dig, så du ikke behøver at købe dig fattig i en masse forskellige hudplejeprodukter til forskellige hudtyper. Murad sikrer dig nemlig ansigtspleje, som egner sig godt til de fleste hudtyper, og som vil efterlade din hud blød, glat og frisk. Prøv for eksempel et af de blide renseprodukter fra Murad. Det er vigtigt, at din ansigtsvask ikke er for hård ved huden, da det kan medføre en forøget produktion af olie i din hud.

Prøv de mange hudplejeprodukter fra Murad, som kan hjælpe dig med at få en sund hud igen. Alle Murads serier plejer huden på bedste vis, så uanset om du har moden eller kombineret hud, så kan du finde de optimale produkter til dine udfordringer og behov.

Loading...