Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Makeup børste guide

Cecilia guider os i denne video igennem de mest nødvendige makeupbørster. Man behøver nemlig ikke have vildt mange forskellige børster for at lægge en flot makeup.

Makeup børste guide

The Beauty Blender

Den første børste er - en svamp, nemlig The Beauty Blender.

For Cecilia er denne svamp helt uundværlig, når hun skal lægge hendes makeup. The Beauty Blender er et vildt populært redskab, som ses overalt på de sociale medier i øjeblikket. Denne makeupsvamp er blevet kult, da den performer godt, den absorberer ikke så meget produkt, og den er nem at arbejde med, fordi den er så blød.

Dens æggeformede facon gør, at den ligger godt i hånden, uanset om man bruger den buttede ende til at påføre foundation eller den spidse ende til at påføre concealer med.

The Beauty Blender er god til alle former for flydende og cremet makeup, og når man bruger svampen får man mange gange et mere naturligt udseende resultat, frem for hvis man bruger en pensel. Det skyldes, at man med svampen dupper produkterne ind i huden, mens produkterne tit lægger sig ovenpå huden, når de påføres med en pensel.

Stor børste

Næste redskab, som Cecilia anbefaler, at man har derhjemme, er en stor børste. Den er nemlig god til, hvis man hurtigt skal påføre et tyndt lag pudder for en matterende effekt. Det kunne eksempelvis være Bare Minerals Brush Seamless Shaping og Finish.

Tip: En stor børste kan også bruges til cremefoundation og til solpudder.

En lidt mindre blød børste kan til gengæld bruges til at påføre pudder under øjnene og rundt langs næsen med, hvor det kan være svært at komme ordentligt til med den store børste.

En mindre børste, som for eksempel Bare Minerals Brush Dual-Finish Blush og Contour, er også rigtig effektiv, når man vil lægge contour, da den på grund af størrelsen er god til at placere produktet med. Man kan med andre ord, se hvad man laver, med en mindre børste. Denne slags børste er ligeledes god til blush, som skal påføres mere koncentreret lige på æblekinderne.

Fan Brush

Næste børste er en Fan Brush, som er god som highlightbørste. Den smalle facon på en Fan Brush gør, at man kan lægge sin highlighter helt præcist, der hvor den skal sidde. Nemlig øverst på kindbenene, langs brynene, ned langs næsen og i amorbuen.

Hvis man kun skal have én pensel til sine øjenskygger, så vælg en Blending Brush med tætte hår. Den kan man nemlig, med lidt øvelse, lægge hele øjenmakeuppen til perfektion. Det kunne være Bare Minerals Brush The Blender. Udover, at den er perfekt til øjenmakeuppen, så er den også super god til at lægge contour ned langs næsen.

Det var en kort gennemgang af de mest nødvendige børster, når du skal lægge en flot makeup.

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Relaterede produkter

Bare Minerals Brush The Blender
229,00 kr
139,00 kr
Loading...