Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Beautyblender
Beautyblender
Beautyblender
Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Sort
Makeup Pensler
Makeup Svamp
Rens Til Børster/ Pensler
Indhold
Parabenefri
Phthalatfri
Sulfatfri
Produktegenskaber
Fast
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Beautyblender Original Bubble
159,00 kr
139,00 kr
Beautyblender Original Pink
159,00 kr
139,00 kr
Beautyblender Power Pocket Puff
119,00 kr
99,00 kr
Beautyblender Pro Black
159,00 kr
139,00 kr
Beautyblender Nude
159,00 kr
139,00 kr
Beautyblender Solid Blender Cleanser 28 gr.
139,00 kr
129,00 kr
Beautyblender Beauty.Blusher Cheeky
149,00 kr
129,00 kr
Beautyblender Keep It Clean Set
159,00 kr
139,00 kr
Beautyblender Liner Designer
149,00 kr
129,00 kr

Beautyblender

The Original Beautyblender er skabt af makeupartist Rea Ann Silva. Tidligt i sin karriere arbejdede hun med store Hollywoodstjerner, blandt andet med sangeren Rod Stewart, skuespillerne Chris Rock og Chris Tucker og skuespilleren Vivica A. Fox. I året 2002 konceptudviklede hun den første lille lyserøde sag, som ændrede påføringen af makeup for evigt! En lille dråbeformet svamp, helt uden kanter og hjørner, for at give en fejlfri påføring af makeup - noget alle kvinder drømmer om.

Fra den første originale beautyblender blev skabt, er det gået rigtig stærkt, og der er kommet flere produkter til siden. Den originale er til foundation, pudder, BB og CC Cream og creme blush. Så er der Pure, som er til primer, serum, creme, øjencreme og skummende renseprodukter. Så er der Pro, som bruges til langtidsholdbar makeup, solskinspudder, selvbruner og til mænd. Seneste skud på stammen af beautyblenders er micro.mini, som er en miniudgave, som er suveræn til concealer, highlighter, contouring og til at dække bumser og lignende.

Udover de fantastiske svampe, findes også forskellige rengøringsprodukter til dem, så svampene altid kan holdes rene og hygiejniske. Det anbefales at vaske sin beautyblender efter hvert brug for at sikre, at der ikke samles bakterier i svampen. Dette vil også give en mere fejlfri påføring, da der ikke sidder skidt og snavs i svampen, som kan gøre påføringen mere ujævn.

Beautyblender har vundet adskillige priser for deres innovative design og deres funktionalitet, som gør netop disse svampe til kvinders bedste ven. Siden er der kommet mange forskellige kopier på markedet, men ønsker man den første, som blev lanceret, er det denne; The Original Beautyblender, man skal gå efter.

Rigtig mange kendisser er glade for at bruge beautyblender, og en af grundende er at de er super nemme at arbejde med, og selv om man er uøvet i at bruge makeup, får man nemt en fejlfri påføring uden striber og streger. Beautyblender er skabt med en åben cellestruktur, hvilket betyder at den suger vand, når den bliver våd. Det betyder at svampen vokser, og da de små huller fyldes med vand, vil den ikke absorbere et produkt, som man påfører. Ønskes svampen tilbage til sin almindelige størrelse igen, skal den blot have lov til at lufttørre.

Hos NiceHair.dk er vi rigtig glade for at kunne præsentere dette stærke brand, og vi elsker disse små vidundere, som gør påføringen af makeup let som en leg. Hos NiceHair.dk har vi altid en masse skarpe tilbud, et bredt udvalgt og hurtig levering. Er der spørgsmål, kan man altid kontakte vores søde piger i kundeservice, de sidder klar til at hjælpe.

Loading...