Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vinterens lækreste duft til hende

Vinterens lækreste duft til hende kommer fra modedesigneren Narciso Rodriguez. Han har efterhånden fremstillet flere forskellige dufte, alle i nogenlunde samme stilrene og klassiske design, blot i forskellige farver.

Vinterens lækreste duft til hende

Jeg er især glad for Narciso Rodriguez For Her, der er den sorte flakon.

Den dufter så varmt af bl.a. vanilje og moskus, at den kan varme selv en kold dag op. For mig er den indbegrebet af moderne romantik, uden at den bliver kvalm eller teenage-sød. Den holder sin duft hele dagen og kan sagtens bruges til både hverdag og fest. I mine øjne passer den til den moderne kvinde, der ikke ønsker en alt for dominerende duft, men stadig ønsker at understrege sin femininitet og elegance.

Forskellen på Narciso Rodriguez duftene er...

Vinterens lækreste duft til hende

I forhold til de andre dufte fra Narsico Rodriguez er den sorte variant mere dyb og mystisk i sin duft, hvorimod den hvide flakon Narciso Rodriguez Narciso er mere mild. Narciso Rodriguez Narciso Women EDP Poudrée er derimod mere blomsteragtig og sommerlig i sin duft, og dog synes jeg alle varianterne har det samme moderne og unikke kendetegn, så jeg er i hvertfald ikke i tvivl, når jeg dufter til dem, at de er fra Narsico Rodriguez.

Vil du se, hvad Narsico Rodriguez ellers har af skønne dufte, finder du dem her:
Narsico Rodriguez

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...