Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Narciso Rodriguez
Narciso Rodriguez
Narciso Rodriguez
Viser 43 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Dufte
Deo Spray
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Fugt
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Narciso Rodriguez

- Amerikansk elegance

Modeikon: Narciso Rodriguez er en amerikansk modedesigner, som er født i New Jersey i 1961. Rodriguez studerede mode på den kendte skole Parsons School of Design. I hans tidlige arbejdsliv, arbejdede han freelance for diverse modevirksomheder i New York, hvor han for en kort tid var forbi Anne Klein (under sin daværende direktør Donna Karan) samt Calvin Klein. År 1995 var det år Rodriguez virkelig fik succes. Han var både design direktør hos TSE i New York og hos Cerruti i Paris. Ud over dette, var det også i den tid han designede den velkendte brudekjole til sin ven, Carolyn Bessette, som skulle giftes med John Kennedy Jr. Denne succes ledte til skabelsen af brandet Narciso Rodriguez, som udgav sin første kollektion i 1997. Samme år vandt han også prisen som Best New Designer fra Vogue og Council of Fashion Designers of America. I både år 2002 og 2003 fik han prisen "Designer of the Year" fra Council of Fashion Designers of America.

Cocktail af amerikanske, europæiske og latinske indflydelser: I 2003 lancerede Narciso Rodriguez sin første parfume til kvinder, og i 2007 lancerede han den første parfume til mænd. Narciso Rodriguez er et brand, der forbindes med elegance, rene linjer og et lækkert design. Narciso Rodriguez har om nogen formået at lade det enkelte tale for sig selv. Det simple design kan altså sagtens være eksklusivt i sig selv. Netop eksklusivitet beskriver hans parfumer rigtig godt. Med en serie af dufte der henvender sig til både mænd og kvinder, er der i hans sortiment parfumer til enhver anledning. Narciso Rodriguez modtog i 2003 den britiske FiFi Award for den bedste nye parfume, i 2004 vandt han Women's Noveau Niche Award for den bedste parfume og Grand Prix du Parfum Award i 2008 for bedste maskuline duft. Dette er kun et lille udpluk af hans succes med parfumerne. Det står klart, at hvis man ikke kender til ham eller hans arbejde, er det et kig værd.

"Jeg elsker at opdatere det klassiske med et moderne twist.": Parfumerne fra Narciso Rodriguez er ægte klassikere, både når det kommer til flakonernes udseende og duftenes forskellige noter. Parfumerne emmer alle af en lidenskab, der er svær at gengive. Rodriguez' første parfumer til kvinder blev kaldt "For Hende", hvilket forklarer hans holdning til hvad en parfume skal kunne. Ligesom et stykke tøj, mener han, at parfumen skal klæde kvinden på. Det er et accessory og en måde, hvorpå vi kan udtrykke os selv. Rodriguez lader sig inspirere af kvinder, hvor hans stil består af et mix mellem reglerne for amerikansk mode til europæiske Haute-Couture og sidst, men ikke mindst, den sensuelle karakter fra hans latinske arv.

Hos NiceHair.dk kan du finde de bedste parfumer fra Narciso Rodriguez til både mænd og kvinder.

Loading...