Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Uundværlige hyggestrømper fra Karmameju

Uundværlige hyggestrømper fra Karmameju

Hvad er mere lækkert end at tage et langt dejlig varmt bad, hoppe i sin bløde morgenkåbe og til sidst at kunne tøffe rundt i disse bløde hyggestrømper fra Karmameju? Jeg kan ikke komme på noget skønnere i denne kolde tid!

Jeg brugte min juleferie fornuftigt. Jeg har nemlig været nødt til at få slappet godt af, så jeg kunne teste de lækre fleecestrømper fra Karmameju.

Uundværlige hyggestrømper fra Karmameju

Længe har jeg været på udkig efter nogle hyggestrømper, som var lidt pænere end alle de hjemmestrikkede sokker, som jeg har liggende i forvejen, og som man glider rundt i. Jeg synes, at disse har et stilrent og eksklusivt udtryk, som passer ind i Karmamejus wellness-verden. De er lavet af det dejligste bløde fleecemateriale, og har en ruskindsbund, så man netop ikke skøjter rundt på de glatte gulve.

Fleecestrømper i 3 forskellige størrelser

De findes i tre forskellige størrelser, og jeg vil anbefale, at bruge den samme sok på den samme fod hver gang, da de former sig lige netop efter din fod.

Uundværlige hyggestrømper fra Karmameju

De 3 størrelser er følgende:

Nu er der al god grund til, at smække fødderne op og give sig til at beundre disse lækre strømper. Synes I ikke? ;)

Et lille tip: Tag disse strømper med på din næste flyrejse. De er et must-have i min håndbagage fra nu af, da man rigtig kan slappe af, og holde fødderne varme.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...