Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Under luppen: Benecos

Denne gang har jeg valgt at kigge på det naturlige makeupbrand Benecos, der er en stor serie med en masse forskelligt økologisk og 100% naturligt makeup til ganske fornuftige priser. Mange af produkterne ligger til en normalpris omkring 60 kr. stk.

Under luppen: Benecos

Jeg valgte at gå dybere med dette mærke, da jeg selv kæmper med allergi, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Derudover er der kommet mere fokus på indholdet og fremstillingen af skønhedsprodukter, hvilket Benecos også tager hensyn til. Mange af produkterne (ca. 70% af sortimentet) er veganske, heriblandt:

Så der er også kvalitetsmakeup til dig, der er veganer. Derudover er mange af produkterne uden parabener, dufte, silikoner, konservering og mineralske olier.

Økologiske og naturlige produkter, virker de så?

Jeg har testet nogle af produkterne i et stykke tid, for at se om de rent faktisk kan noget, eller om det bare er ved snakken. De Benecos produkter jeg har testet er:

Under luppen: Benecos

Jeg har tidligere været lidt skeptisk overfor økologiske og naturlige produkters virkning, for ofte er disse produkter ikke ret gode, da det desværre ofte er de ’trælse ingredienser’, der får makeuppen til at holde længere osv.

Jeg må indrømme, at de overrasker positivt - særligt vil jeg fremhæve den veganske øjenbrynspen. Den er utrolig nem at arbejde med, og børsten får ligeledes brynene til at se meget naturlige ud, og selve farven bliver ikke rødlig at se på. Makeuppen har en let til medium dækkeevne, hvilket også gør det utrolig naturligt at se på. BB cremen er spækket med en masse gode ingredienser såsom sheasmør og acai- og jojoba olie, der både plejer, fugter og udjævner huden samtidig med at udligne farveforskelle. Den kan godt være lidt lang tid om at fordele, fordi den ikke absorberes så hurtigt ind i huden, men et par minutter senere er den trængt ind i huden, og så bliver den altså der resten af dagen. Efterfølgende påfører jeg mineralpudderen, som giver et silkeblødt og mat look. Jeg er ikke fan af applikationssvampen, men bruger en pudderbørste i stedet for.

Til slut bruger jeg blushen på kinderne, for at give lidt glød til ansigtet. Den har en fin pudderrosa farve, der passer rigtig godt til en lys teint. Mascaraen indeholder vitamin E og aloe vera, der er med til at fugte og pleje vipperne, så de ikke knækker så let. For at få mine korte vipper til at syne af noget, skal der desværre en del lag til, men har du i forvejen lange vipper bør denne være god til dig.

Designet har de til gengæld ikke fokuseret på. Selvom at makeuppens indhold skriger sundhed og kvalitet, er designet ikke fulgt med. Det er i mine øjne ikke eksklusivt eller lækkert at kigge på, men til den pris, er det også helt okay.

Dommen over Benecos

Overordnet set er min dom derfor, at Benecos ikke har mindsket kvaliteten, bare fordi at indholdet er naturligt, dog kunne designet godt bruge en overhaling. Så vil du have makeup med god samvittighed, er det helt sikkert Benecos, du skal vælge!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...