Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 KEVIN MURPHY & DAVINES | -25% DANSKE BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Benecos
Benecos
Viser 95 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Blush/ Rouge
Bronzer
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Løs Pudder
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Øjenskygge
Øjenskygge primer
Læber
Lipgloss
Lipliner
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Sort
Transparent
Makeup Pensler
Blush Børste
Foundation Pensel
Læbepensel
Makeup Svamp
Pudderbørste
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Negle
Neglelak
Neglelakfjerner
Renseprodukter
Konjac Sponge
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Fugt
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Silver
Indhold
Alkoholfri
Astma/ Allergi venlig
Mineral Makeup
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Uden Talkum
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Benecos Natural Konjac Sponge
59,00 kr

Benecos

I lang tid var naturlig kosmetik kendt for sine blegne farver, dets øko-look, det begrænsede produktvalg og høje priser. Endelig er der et alternativ og det er Benecos!

Et virkelig uundværligt mærke. Når man først får kendskab til denne verden bliver man afhængig. Benecos har et fantastisk stort og lækkert udvalg af naturlig makeup, hvor det er tydeligt, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten trods de lave priser på produkterne. Det er ren win win. Dette er et mærke du med ren samvittighed kan påføre hver dag og føle dig smuk og godt tilpas med! Benecos er en familievirksomhed, grundlagt af et tysk ægtepar i 2008. Han har baggrund i den konventionelle kosmetikbranche og hendes familie har været i helsebranchen gennem generationer.

Benecos' koncept:

  • Økologisk og 100% naturligt
  • Skal kunne konkurrere med konventionelle billige mærker
  • Høj kvalitet
  • Lav pris, hvilket kan lade sig gøre på baggrund af, at producere store mængder og fravælge fancy emballage

Da mærket blev introduceret, var det en ren strategisk tilgang: Benecos skal kunne konkurrere med de konventionelle billige mærker både på pris og effektivitet, men Benecos skal bare være økologisk og 100% naturlig. Det kræver produktion af meget høje volumener, hvilket er muligt, da Benecos findes i mellem 4000-5000 butikker i hele Europa. Kvaliteten er fuldt ud på højde med andre natur og øko-serier, bare mere effektiv og holdbar.

Største delen af serien fra Benecos er certificeret af tyske BDIH og er 100% naturlige. Kvaliteten er absolut i højsædet, og der er tænkt på mange detaljer. Så vidt muligt er Benecos ingredienser baseret på økologi, dog findes der ingredienser som mineraler, der ikke kan indkøbes økologisk. 70% af Benecos sortimentet er vegansk, det er mærket med det veganske hjerte, på enkelte produkter. Interessen for veganske hudpleje- og skønhedsprodukter er stigende. Flere og flere har en holdning til hvad der anvendes på huden, og her handler det ikke kun om hvad der er i produktet, men også om hvordan det fremstilles. Vegansk mærkning er en sikkerhed for, at produktet er fri for animalske ingredienser, i både råmaterialer og i det færdige produkt. BDIH-certificerede Benecos-produkter er garanteret naturlige UDEN parabener, mineralske olier, silikone, PEG, konservering, syntetisk farve og duftstoffer. Disse stoffer hører ikke til i naturlig kosmetik!

Med Benecos store sortiment af makeup, får du alt hvad du skal bruge, til præcis det makeup behov du må have! Du kan ligge den naturlig smukke makeup, den mere markerede makeup og den intense fest makeup. Benecos har som sagt et bredt udvalg af makeup og makeup redskaber, silkebløde veganske makeupbørster, særlig velegnet til folk med allergi, skønne cremede og høj pigmenterede læbestifter, bløde, høj pigmenterede og langtidsholdbare øjenskygger i alle regnbuens farver, veganske neglelakker i skønne farver og mange flere produkter. Skynd dig at udforske Benecos unikke og naturlige verden af økologisk makeup i høj kvalitet, du vil ikke fortryde.

Loading...