Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% VED KØB FOR MIN. 119KR. PÅ 14 EKSKLUSIVE MÆRKER (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Test: Hvilken mascara er bedst?

Test: Hvilken mascara er bedst?

Mascara er nok den vigtigste make-up ritual for mig, da jeg synes det er så sindssyg smukt med naturlige fremhævet øjne. Jeg går sjældent med øjenskygge eller eyeliner i min hverdag - derfor vil jeg have, at min mascara skal være effektiv og fremhævende.

Jeg har testet 5 forskellige mascara, i forskellige prisklasser og med forskellige børster for at se, hvilken der er min favorit.

Jeg har testet følgende 5 mascara:

NR. 5 – Dr. Hauschka mascara

Test: Hvilken mascara er bedst?

Denne mascara havde desværre ingen wow effekt ved mig og ender derfor på en sidste plads ud af de 5 mascaraer jeg har testet. Alting fungerer faktisk fint nok ved denne mascara, men den manglede lige det sidste som gjorde min vipper ekstra markante og voluminøse.

Ærligt har jeg ikke noget skidt at sige om den, men ud af de 5 mascaraer jeg har testet er det heller ikke den, jeg vil kunne anbefale som min favorit. På nedenstående billede kan I se resultatet af Dr. Hauschka Mascara.

Test: Hvilken mascara er bedst?

Læs mere om Dr. Hauschka Mascara her!

NR. 4 – Clinique Lash Power

Test: Hvilken mascara er bedst?

Clinique Lash Power har en rigtig god bred børste, som tager rigtig godt fat i vipperne og spreder dem godt ud, så de ikke klumper sammen. Desværre tørre mascaraen rigtig hurtigt, hvilket gør det lidt umuligt, at gentage børstningen på vipperne flere gange for at give et mere voluminøst look.

Men som I kan se på nedenstående billede, så giver Clinique Lash Power stadig et fint look til hverdag, dog vil jeg gerne have det mere voluminøst til fest.

Test: Hvilken mascara er bedst?

Klik her og læs mere om Clinique Lash Power!

NR. 3 – L'Oreal Volume Million Lashes Excess

Test: Hvilken mascara er bedst?

Jeg må nok indrømme at jeg har tidligere undgået mascaraer med de små gummi børster, da jeg havde svært ved at se, hvordan de ville kunne gøre mine vipper smukkere end de normale børster. Men jeg er virkelig blevet overrasket og det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber mascaraer med denne børste.

Grunden til at denne mascara har fået en 3 plads, er den enkle grund at den klumpede i forhold til de andre test mascaraer. For den gør det godt og er rigtig god til prisen, dog skulle jeg lige efter med en vatpind.

Test: Hvilken mascara er bedst?

Se mere om L'Oreal Volume Million Lashes Excess her!

NR. 2 – Max Factor Masterpiece Transform

Test: Hvilken mascara er bedst?

Max Factor Masterpiece Transform er virkelig et masterpiece og for mig den helt store overraskelse. Den er specielt overraskende pga. børsten! Det er en hel lille gummibørste, som jeg først havde svært ved at forestille mig, kunne gøre mine vipper kraftige og voluminøse.

Jeg er rigtig glad for at have prøvet denne mascara for den vil helt klart være en af mine foretrukne i fremtiden. Børsten tager godt om vipperne og kommer godt ud, hvilket giver nogle smukke og kraftige vipper. Jeg synes den er god til at give knap så lange vipper, et mere voluminøse look.

Test: Hvilken mascara er bedst?

Læs mere om Max Factor Masterpiece Transform her!

NR. 1 Maybelline Go Extreme - Testvinder!!!

Test: Hvilken mascara er bedst?

Maybelline GO EXTREME lever virkelig op til navnet og er helt klart min testvinder. Den har en fantastisk børste, som når helt ud til spidserne, samt tørre ikke hurtigt så man kan sagtens lægge lag på lag, indtil man er tilfreds med looket.

Den giver nogle ekstreme markante vipper, hvilket er det jeg elsker.

Denne mascara er helt klart min faste mascara i fremtiden – INGEN TVIVL!

Test: Hvilken mascara er bedst?

Find flere informationer om Maybelline Go Extreme her!

Vi tester videre Test: Bare Minerals læbeprodukter

Follow
Line Maria Christensen

Jeg er uddannet indenfor modebranchen og arbejder hos Dixie som designer og deres kreative hoved, hvilket jeg har gjort de sidste 4 år. Jeg har en stor passion for alt det kreative og har en stor nysgerrighed for nytænkning. Jeg er tit på farten og derfor går jeg meget op i skønhedsprodukter, som passer til mig og min hverdag, samt er med til at gøre min hverdag nemmere men flottere ;)

Loading...