Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test: Bare Minerals læbeprodukter

Test: Bare Minerals læbeprodukter

Jeg har aldrig før brugt mineralmakeup, men jeg vil sige at tanken har strejfet mig i et stykke tid, så jeg er ret glad for nu at have fået muligheden for at teste nogle af bareMinerals produkter.

Disse produkter er temmelig dyre, men jeg har tidligere haft gode erfaringer med dyr makeup kontra billig makeup, især når vi taler om øjenskygge og læbestift, så er det helt klart godt givet ud, at investere i gode kvalitetsprodukter.

Læbestifte og liplinere er også produkter, som holder længe, med mindre du er uheldig at miste dem på den ene eller anden måde - uanset hvordan, så er det altid super ærgerligt at miste en ny fin luksus læbestift!

Test: Bare Minerals læbeprodukter

Giver læberne fugt

Men tilbage til sagen, her har jeg brugt bare Minerals Marvelous Moxie Lipliner i farven Electrified sammen med bare Minerals Marvelous Moxie Læbestift i farven Lead The Way.

Test: Bare Minerals læbeprodukter

Liplineren skal gi' en lille smule volumen, imens læbestiften skal tilføre fugt og næring samt en fløjlsblød finish. De leverer varen begge to og pludselig fortryder jeg, at jeg ikke tidligere har forsøgt mig med bareMinerals! Jeg har utrolig tørre læber og de har en tendens til at flosse en smule efter blot få timer med læbestift. Men disse to holder fantastisk på fugten og er meget behagelige at have på. Et lille ekstra plus er at de er parabenefri og at de indeholder godt med A, C og E vitamin.

Test: Bare Minerals læbeprodukter

Liplineren er nem at påføre og du skruer blot på den for at få spidsen frem. Jeg ved ikke om jeg synes den tilfører ekstra volumen til mine læber, men det er omvendt heller ikke noget, jeg føler at jeg behøver, så det er ikke relevant for mig. Jeg bruger altid lipliner sammen med en læbestift, da jeg synes det giver et ekstra pift til farven og det forhindrer læbestiften i at løbe for meget ud.

Test: Bare Minerals læbeprodukter

Et lille minus er, at den ikke er 100% dækkende i denne blommefarve, men det passer faktisk ret fint til farven! Den smitter også pænt meget af på glasset, når du drikker men uden heldigvis at miste for meget farve på læberne.

Alt i alt nogle rigtig fine læbeprodukter!

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...