Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test af Urtekram

Test af Urtekram

Du kender sikkert Urtekram for deres mange lækre fødevarer, specielt deres krydderier er jeg stor fan af. Men vidste du, at de også laver plejeprodukter til hele kroppen? Lige fra tandpasta til body scrub. Det vidste jeg ikke, så nu har jeg sat mig for at teste nogle af deres produkter.

Urtekrams produkter har forskellige mærkninger og de fire, jeg har testet er alle EcoCert - Cosmos Organic, vegan venlige og ikke testet på dyr. Oveni er det et dansk mærke, der har meget budgetvenlige priser - What’s not to like!

Urtekram Rose Shampoo

Test af Urtekram

Den har en lidt kraftig duft af roser, lige når man påfører den i håret, men det forsvinder når shampooen begynder at skumme. Den giver ved hjælp af aloe vera og glycerin, fugt og næring til håret. Jeg var meget skeptisk, da jeg skulle teste denne, da jeg som uddannet frisør, altid har brugt eksklusive frisør shampooer. Men denne gør det faktisk rigtig fint.

Den giver rigtig meget glans, men desværre ikke helt nok pleje til mit svækkede hår. Jeg er dog ret sikker på, at den vil være god til dig, der har helt naturligt hår uden farve i.

Læs mere om Urtekram Rose Shampoo lige her!

Urtekram Rose Body Scrub

Test af Urtekram

Den er lavet i dette fine og praktiske patentglas, som kan rengøres og genbruges efterfølgende. Det er en finkornet body scrub, der er lavet på himalaya salt og naturlige olier fra jojoba og abrikoskerner, som giver en mild men effektiv eksfoliering af huden.

Det eneste lille minus er, at de fine himalaya salt korn, springer en del rundt i brusekabinen, når man skrubber huden med cirkulære bevægelser. Men det bliver hurtigt overskygget af den intense fugt og pleje, som min hud har fået.

Min hud stråler og ser sund, frisk og gennemfugtet ud. Og så var det slet ikke nødvendigt at bruge body lotion efterfølgende, som jeg ellers normalt altid bruger.

Det er en keeper!

Find flere informationer om Urtekram Rose Body Scrub her!

Urtekram Nordic Birch Day Cream

Test af Urtekram

Denne dagcreme har en stærk men frisk duft. Jeg kan normalt ikke lide at bruge cremer i ansigtet, der dufter for parfumeret, men denne går lige an. Cremen er på pumpe, hvilket er et must fra min side, da jeg er meget fanatisk med bakterier! Cremen har en dejlig blød, fed og lækker konsistens.

Jeg synes, ansigtscremen trænger fint ind i huden, og den fede men lette konsistens gør, at den ikke fedter. På grund af den lette konsistens er cremen optimal for mig om sommeren. Jeg er dog ikke sikker på, at den vil give nok til min tørre hud om vinteren.

Vil du vide mere om Urtekram Nordic Birch Day Cream, så klik her!

Urtekram Nordic Birch Body Lotion

Test af Urtekram

Det er en dejlig fed og cremet body lotion, der absorberes hurtigt i huden. Dette vil sige, at jeg ikke skal vente alt for længe, inden jeg kan tage mine stramme cowboybukser på. (Hvilket ellers kan være en kamp nogle gange, når man lige har smurt creme på efter badet haha.)

Denne lotion indeholder nærende ingredienser fra b.la. olivenolie, sheasmør og jojobaolie, der giver masser af fugt til mine tørre ben. Flasken er med pumpe, som jeg før nævnte, så er jeg meget stor fan af dette. Denne får lov at blive i mit hudpleje sortiment.

Find Urtekram Nordic Birch Body Lotion her!

Tjek resten af Urtekram-serien

Så hvis du elsker naturlige produkter, der er vegan venlige og ikke koster en formue - så skal du tjekke hele Urtekrams serie ud.

Follow
Debbie Uhre

Hej. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har der igennem opnået stor produktkendskab og viden omkring håret. Jeg har en stor passion og elsker alt omkring hår, opsætninger, make-up og beauty generelt. Jeg er ansat hos Nicehair, og vil løbende blogge om hår og produkter, her på Magazine.

Relaterede produkter

Urtekram Rose Shampoo 1000 ml
125,00 kr
Loading...