Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Tag kontrollen over ødelagt hår!

Er dit hår kedeligt, slidt og trænger det generelt bare til lidt mere liv? Så skal du følge med her! Vi har nemlig lavet en guide til hvordan du tager kontrollen over dit ødelagte hår!

Der er mange grunde til at dit hår kan være ødelagt. Måske du har fået det afbleget eller farvet gentagne gange, måske har du sprunget klipningen over lidt for mange gange, eller måske bruger du varme redskaber i håret dagligt.
Alle disse ting kan være hårdt ved håret og gør du ikke noget ved det, vil du ende med et kedeligt og ødelagt hår.

Hvad kan du gøre for at forebygge ødelagt hår?

Hvis dit hår endnu er sundt, men du ønsker at forebygge ødelagt hår kan du med fordel følge disse 4 råd:

  • Brug varmebeskyttende spray når du glatter, krøller og føner håret. Varme er hårdt mod håret og kan i sidste ende forårsage tørt hår, som knækker. En varmebeskyttende spray beskytter håret mod den høje temperatur.
  • Brug balsam og hårkur, som tilfører fugt til håret. Hvis dit hår er tørt vil det begynde at knække på grund af tørheden. Du vil derfor have svært ved at få håret til at se sundt ud og blive længere.
  • Undgå for meget sol og saltvand, da dette også udtørrer dit hår.
  • Undgå at bruge for mange skrappe produkter i håret. Dette kan f.eks. være produkter såsom hårspray, voks og mousse. Dette er hårdt ved håret og du risikerer både at knække håret og udtørre det.

Er dit hår allerede ødelagt?

Står du allerede i den uheldige situation, at dit hår er ødelagt har vi her 6 gode råd til dig:

  • Få klippet spidserne! Dette råd kan ikke gentages for mange gange. Hvis dine spidser er spaltede og ødelagte vil du aldrig få længere hår, da de vil blive ved med at knække. Derfor er det VIGTIGT at du får klippet dine spidser regelmæssigt.
  • Drop farven for en periode. Dette råd kan være en smule svært at følge hvis man har afbleget hår og får en udgroning, men det bedste du kan gøre for dit hår er, at give det en pause fra de hårde kemikalier. Der findes en ?silver shampoo? som kan anvendes i stedet for, så du under pausen kan holde det blonde look.
  • Undgå at vaske dit hår med shampoo hver gang du er i bad. Shampoo kan være hårdt ved håret og udtørre det endnu mere, da det fjerner det naturlige fedtlag i håret.
  • Lad dit hår lufttørre efter bad. Håret tager skade af at du hele tiden føntørrer det og er især ikke godt til håret, hvis det allerede er skadet. Giv håret en pause ved at lade det lufttørre.
  • Brug en god olie. Hvis dit hår allerede er skadet, bør du give det så meget fugt du kan komme til. En god olie er altid et godt redskab til at tilføre håret fugt.
  • Invester i gode produkter. Det er altså ikke bare spild af penge, når du investerer i lidt dyrere produkter. Faktum er, at der er forskel på kvaliteten af produkterne og vil du gerne redde dit hår, bør du anskaffe dig nogle gode produkter, som passer til skadet hår.

Vil du beskytte håret yderligere? Vælg de rigtige elastikker og undgå

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...