Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vælg de rigtige elastikker og undgå ødelagt hår!

Vælg de rigtige elastikker og undgå ødelagt hår!

Hvis du er træt af knækket og slidt hår, skal du følge med her! Vi giver dig nemlig svarene på, hvorfor dine knækker og hvad du kan gøre ved det!

Hvis du stadig bruger de gammeldags elastikker med en metal-lukning på, bør du overveje at skifte til en anden slags. Disse gammeldags elastikker har nemlig en tendens til at knække håret med det lille stykke metal, der lukker elastikken.

Desuden kan de også være svære at få filtret ud af håret og efterlader derfor filtret og skadet hår efter brug. Men frygt ej, vi har en erstatning som du roligt kan bruge, uden at bekymre dig om skadet, filtret og knækket hår:

HH SIMONSEN® Hair Bobbles

Vælg de rigtige elastikker og undgå ødelagt hår!

HH SIMONSEN® Hair Bobbles er holdbare hårelastikker, der gør at du kan sætte håret igen og igen. Disse elastikker er formet som en spiral, og de giver et sikkert greb i håret, så de bliver på plads.

Elastikkerne er uden metalstykker og andre skadelige dele, og derfor er de meget skånsomme mod håret. Du skal derfor ikke bekymre dig om mærker i håret efter brug, og de er utrolig nemme at trække ud af håret igen uden at hårstråene knækker.

Fordele ved HH Simonsen hårelastikkerne:

  • Holder håret på en naturlig og behagelig måde
  • Efterlader ingen spor efter brug
  • Meget skånsomme mod håret
  • Kan også bruges som armbånd

Se fx:

Blax Hårelastikker

Vælg de rigtige elastikker og undgå ødelagt hår!

Med BLAX hårelastikker kan du sætte håret dag efter dag uden elastikken bliver slap. BLAX er skånsom mod håret og sørger for at håret sidder perfekt hele dagen. BLAX er lavet i genanvendeligt plastik i et stykke, uden metal som ødelægger håret.

BLAX® er fremstillet af et smidigt, genbrugsmateriale i plast med suveræne egenskaber. BLAX® er skånsomme mod håret. De sidder sikkert, hvor man sætter dem og glider ud – uden at filtre, hive, nive eller trække et eneste hårstrå med.

De kan bruges til enhver håropsætning, da de næsten er usynlige.

Skånsomme BLAX® er et must for dig, som har tyndt og fint hår og og for dig, der har hestehale eller sætter håret op hver dag. Elastikken er uundværlig for dig, som svømmer og træner dig svedig.

Fordele ved BLAX hårelastikkerne:

  • Skånsom mod håret
  • Lavet af genanvendeligt plastik
  • Usynlige i håret
  • God til dig med fint hår

Se fx:

Tag kontrollen over ødelagt hår!

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Blax Hair Elastics 8 Pieces - Clear
69,00 kr
29,00 kr
Blax Hair Elastics 8 Pieces - Brown
69,00 kr
29,00 kr
Blax Hair Elastics 8 Pieces - Pink
69,00 kr
29,00 kr
Loading...