Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Se hvilke hårprodukter frisøren anbefaler dig!

Se hvilke hårprodukter frisøren anbefaler dig!

Har du svært ved at finde rundt i den store produktjungle? Står du og skal bruge den perfekte gave eller kunne du i virkeligheden godt selv bruge nogle nye plejeprodukter til dit hår? Kig med her, så guider vi dig igennem junglen.

Jeg vil anbefale hårprodukter til følgende hårtyper:

Fint hår

Hvis du en af de mange med et fint hår, så er du helt sikkert bekendt med volumegivende produkter. En af de helt store udfordringer med denne hårtype, er at håret hurtigt bliver tungt og falder sammen. Derfor er det netop de volumegivende produkter der passer perfekt til denne hårtype.

Min anbefaling til fint hår

Se hvilke hårprodukter frisøren anbefaler dig!

Redken Body Full Shampoo efterfulgt af Redken Body Full Conditioner efterlader håret med en fantastisk volumen, fylde og lethed.

De vægtløse formularer har en styrkende effekt på håret, samtidig med at de giver op til 37 % mere fylde til hvert enkelt hårstrå. Dette er et sikkert hit, som sammen med det ultra-lette skum Redken Body Full Instant Bodifier giver et langvarigt løft fra rod til spids.

Sådan bruger du skummen:

 • Påfør skummet i fugtigt hår
 • Føntør modsat hårets gro-retning.

Her kan du læse mere om de produkterne til fint hår:

Krøller eller ej?

Er du en af de heldige med smukke krøller fra naturens side, så brug dem, fremhæv dem og vis verden hvad du har. For at få det smukkeste frem ved krøller, er det vigtigt at finde de rigtig plejeprodukter samt stylingprodukter.

Et hår med krøller er naturligt mere tørt end et glat hår, og derfor er fugtplejen helt essentiel for at kunne fremhæve hårets naturlige bevægelse og form. Hvem vil ikke elske at have flotte, spændstige og holdbare krøller der danser rundt om ørene. Jeg ved jeg ville elske det!

Her kan du læse mine anbefalinger for at få det absolut bedste frem ved dine krøller.

Min anbefaling til krøllet hår

Se hvilke hårprodukter frisøren anbefaler dig!

Nutritive Bain Oléo-Curl serien fra Kérastase.

Her finder man en skøn fugtgivende shampoo og en intensiv plejende maske. Hårmasken kan både bruge som en daglig fugtpleje efter hårvask og som en hårmaske 1-2 gange om ugen. Sammen virker de dybt nærende og formgivende på håret. De fremhæver hårets naturlige struktur og efterlader det velplejet, glansfuldt og velformet.

Afslut gerne med den tilhørende Leave-In Curl Definition Cream for at skabe smukke og veldefinerede krøller. Cremen beskytter desuden håret mod varmepåvirkning fra varmeredskaber.

Sådan bruger du cremen:

 • Cremen krammes i håndklædetørt hår og styles efter ønske.
 • Lad håret lufttørre eller brug en softstyler til din føntørrer.

Vil du vide mere om produkterne til krøllet hår, så klik her:

Kraftigt og tørt hår

For at slukke hårets tørst er det vigtigt at tilføre fugtighed og pleje. De tørre og sprøde lokker higer efter ekstra meget omsorg. Ved at bruge de rigtige produkter genskabes den naturlige fugtighedsbalance og man opnår et velplejet, blødt og mere medgørligt hår.

Min anbefaling til kraftigt og tørt hår

Se hvilke hårprodukter frisøren anbefaler dig!

Shampoo og Conditioner fra Redken All Soft giver en intensiv fugtpleje. Indholdet af Arganolie tilfører en fantastisk blødhed og gør håret nemt at arbejde med. De plejende ingredienser genopretter hårets fugtighed og styrker hårets indre kerne. Anbefales sammen med hårmasken Redken All Soft Heavy Cream, der anvendes 1-2 gange om ugen.

Sådan gør du efter brug af shampoo :

 • Hårmasken masseres ind i hårlængderne i nyvasket hår.
 • Lad den virke i 5-15 minutter, gerne med et varmt håndklæde omkring håret.
 • Skyl håret grundigt
 • Afslut med conditioneren for at lukke håret efter behandling.

Dette er tre sikre vindere, der forvandler det tørre hår til silkebløde og velplejede lokker.

Lær mere om produkter til kraftigt og tørt hår her:

Skadet hår

Er dit hår medtaget efter farvning eller afblegning? Virker det sprødt, tørt og slidt? Er svaret JA, så har vi de rette produkter til dig. Gentagne farvninger eller afblegninger, vil med tiden sætte sine spor. Håret mister sin styrke, glans og vitalitet. Derfor er det vigtigt at tilføre styrke og pleje udefra, så håret kan genvinde sin kraft og styrke.

Min anbefaling til skadet hår

Redken Extreme Shampoo, Redken Extreme Conditioner samt Redken Extreme Strength Builder Plus er alle specielt udviklede til et skadet og stresset hår. Ved at tilføre proteiner og ceramider, styrkes håret fra rod til spids. Håret efterlades velplejet, sundt og med fornyet liv samt styrke. Shampoo og conditioner bruges dagligt, mens den dybdevirkende hårmaske Redken Extreme Strength Builder Plus anvendes 1-2 gange om ugen.

Sådan gør du efter du har vasket håret med shampooen:

 • Masken påføres i et nyvasket hår og masseres ind i hårlængderne.
 • Lad den virke 5-15 minutter, gerne med et varmt håndklæde omkring håret
 • Skyl derefter håret grundigt.
 • Afslut med conditioneren for at lukke håret og afslutte behandlingen.

Se mere om produkterne til skadet hår her:

Farvet hår

Har man valgt at farve sit hår, er det super vigtigt at bruge plejeprodukter tilpasset netop denne hårtype. På den måde får man det bedste og mest holdbare farveresultat. Har vi ikke alle en veninde med et misundelsesværdigt smukt hår, der til enhver tid stråler om kap med solens stråler? Nu er tiden er inde til at du hopper i hendes stiletter og selv opnår et lækkert og glansfuldt hår med de skønneste farvereflekser.

Min anbefaling til farvet hår:

Kérastase Reflection Bain Chroma Captive Shampoo efterfulgt af den intensive pleje Kérastase Reflection Fondant Chroma Captive. Med disse produkter kan du være sikker på at opnå den optimale pleje til dit farvebehandlede hår. Farvens glans, intensitet og holdbarhed forbedres, så man i lang tid kan nyde den smukke farve.

Suppler gerne med den tilhørende hårmaske Kérastase Reflection Bain Chroma Captive Masque 1-2 gange om ugen.

Sådan gør du efter brug af shampoo:

 • Hårmasken anvendes i nyvasket hår og masseres ind i hårlængderne.
 • Lad den virke i 5-15 minutter og brug gerne et varmt håndklæde omkring håret. Dette får masken til at trænger dybere ind i hårets kerne.
 • Skyl derefter håret grundigt
 • Afslut med fugtpleje fra conditioneren, der lukker håret efter behandlingen.

Klik her og læs om produkter til farvet hår:

Follow
Heidi Brogaard Hjelm

Hej, jeg er uddannet frisør og ansat hos NiceHair.dk. Jeg har arbejdet i salon i Oslo og ved ChaChaCha i København. I denne periode har jeg oparbejdet mig en bred produktviden og sammen med mine erfaringer fra frisørfaget, er jeg klar til at give vores kunder en god og professionel vejledning. Jeg vil løbende teste og blogge om hårprodukter, så følg med her på Magazine..

Loading...