Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VI FEJRER DANMARK | SPAR 20-30% PÅ 17 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Réflection

Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Orange
Rød
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårfarve
Effektfarve
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Normalt
Produktegenskaber
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Udglattende
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Réflection

Vil du gerne forlænge intensiteten af din hårfarve, uden at håret skal farves igen? Så prøv Kérastase Reflection, som er specialiseret i at beskytte hårfarven og gøre den mere strålende og klar.

Kérastase Reflection er en hårplejeserie til farvet hår, som indeholder shampoo, balsam, hårmasker og farvebeskyttende hårprodukter. Farvet hår har brug for ekstra pleje og opmærksomhed for at holde hårfarven strående, og fordi en farvebehandling godt kan være en skrap behandling for håret. Især hvis man ofte farver hår, skal man sørge for at være god ved det. Hvis farven ikke bliver holdt vedlige, kan den hurtigt blive kedelig og mat.

Den patenterede Fibrionic teknologi efterlader håret smidigt og skinnende blankt. Reflection har produkter til både det fine og kraftige farvebehandlede hår, hvor Reflection Chroma Riche er til det stribede hår. Alle 3 Reflection linier giver optimal beskyttelse af din farve, med en fantastisk lysreflekterende farveglans.

Uanset hvilken hårtype og uanset hvilken hårfarve du har, så sørger disse hårprodukter for at holde farven intens, klar og strålende. Reflection giver et perfekt resultat hver gang.

Loading...