Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan får du krøllet hår - hurtigt!

Krøller er for mange den ultimative frisure. Krøller kan til gengæld også være noget, der kan give sved på panden hos de fleste - fordi det er så svært at få pænt.

Men lad det være sagt med det samme - det er ikke så svært. Kan man nogle tricks, er det nemt at lave smukke, holdbare krøller. Vi giver dig derfor en hurtig fremgangsmåde at lave krøller på:

Sådan gør du:

  • Spray noget varmebeskyttende fra Osmo Essence i håret
  • Put hele håret op i en hestehale med hjælp fra en hårelastik á la lille My fra Mumitroldene (som vist på billedet ovenfor) .

  • Opdel hestehalen i to, tre eller fire mindre hestehaler afhængigt af hvor tykt hår du har. Du vurderer selv, hvad der passer dig og dit glattejern / krøllejern bedst.
  • Krøl alle hestehalerne.

  • Brug dine fingre til nemt at opdele alle de krøller.
  • Fjern hårelastikken forsigtigt, så du ikke ødelægger krøllerne. (Et alternativ er at skære elastikken op - bare være forsigtig, så du ikke ved et uheld klippe håret).
  • Læg alt håret frem og brug hårspray, så det holder hele dagen.

Du har nu de fineste krøller og der holder hele dagen!

Det er hverken svært eller tidskrævende.

Produkter der bruges i guiden:

Se desuden de enormt populære krøllejern fra ghd lige her. Serien af krøllejern hedder ghd Curve og kan varmt anbefales.

Flere krøller? Se den ultimative guide til krøllet hår

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...