Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Den ultimative guide til krøllet hår!

Du kender det sikkert; har du krøller, hader du dem som pesten, og har du ikke krøller, ville du ønske, at du havde. Men det behøver ikke være svært at få flotte krøller. Med disse produkter er du garanteret perfekte og flotte krøller - hver gang.

Den ultimative guide til krøllet hår!

Den bedste shampoo og balsam til krøller

Har du krøller kræver dit hår ekstra fugt og pleje, da der hurtigere bliver tørt end andre hårtyper. Samtidig kan de forkerte produkter få dine lokker til at ”klaske” sammen, så dine krøller ikke bliver så spændstige og definerede, som ønsket. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rette produkter til din hårtype – særligt shampoo og balsam udviklet til krøllet hår.
Prøv for eksempel Kérastase Curl Manifesto-serien. Shampooen indeholder blandt andet manukahonning, der fugter og plejer krøller, der har brug for ekstra meget fugt. Balsammen blødgør håret, så det er muligt at rede selv de værste hårknuder ud – men helt uden at tynge håret, så du stadig får flotte og spændstige krøller.

Du kan også prøve nogle af vores mange andre fantastiske hårplejeprodukter til krøllet hår, så du kan finde den, du synes fungerer bedst til dig.

Volumen til bunden af dine krøller

Vil du sikre dig ekstra meget fylde i håret, kan du prøve et volumeprodukt, inden du tørrer dine lokker. Prøv for eksempel Redken Styling Volume Boost, der løfter hårrødderne uden at klistre. Denne spray kan bruges uanset, om du har krøller eller glat hår, da den lette formel ikke tynger eller fedter håret men giver stor volumen, der holder hele dagen.

Krølleskum eller-creme for holdbare krøller

For at opnå perfekte krøller kan det være en god ide at bruge hårskum, -creme eller -gelé i håret – særligt i fugtigt hår. Disse produkter hjælper nemlig med at give dine krøller struktur og gøre dem bevægelige uden at de filtrer sammen. Samtidig kan de hjælpe med at give håret ekstra fugt og pleje, så det ikke bliver udtørret.
Brug af skum, creme eller gele til dine krøller, afhænger meget af smag og behag, for langt hen ad vejen gør produkterne det samme. Vores erfaring er dog, at du kan opnå en smule anderledes tekstur og holdbarhed ved at bruge forskellige produkter:

  • Krølleskum/mousse er let at fordele i håret, og hjælper med at samle og definere krøllerne. Skummet giver ofte masser af volumen, uden at de føles klistrede eller fedtede. Dog kan skum godt give lidt ”stive” krøller, hvilket nogle kan lide, mens andre ikke fordrage det. Her er det altså op til, hvad du selv foretrækker. Prøv f.eks. Paul Mitchell Flexible Style Sculpting Foam, der giver masser beskyttelse og glans, samtidig med at du får de flotteste krøller
  • Krøllecreme samler og definerer også dine krøller, men giver et mere naturligt og blødt hold. I nogle hårtyper, såsom fint hår, kan krøllecreme dog godt få krøllerne til at klaske eller føles tunge. Brug ikke krøllecreme omkring hårrødderne, da det vil få håret til at fedte. Suppler i stedet med et volumeprodukt, hvis du ønsker mere fylde. Prøv f.eks. Kevin Murphy KILLER.CURLS, hvis letvægtsformel gør, at den giver et let og naturligt look uden at tynge håret.
  • Krøllegelé giver et utroligt hold og er derfor perfekt til dig, der vil have holdbare krøller hele dagen. Geleen giver håret ekstra meget glans – næsten som et wet look – så håret aldrig ser tørt og slidt ud. Dog gør geleen krøllerne mere stive, hvilket ikke falder i alles smag. Prøv f.eks. Innersense I Create Hold, hvis ingredienser som honning og rooibos-te har en antioxiderende effekt på dit hår, samtidig med at den giver dig definerede krøller. Vi anbefaler, at du prøver dig frem med forskellige produkter, så du finder dem, du bedst kan lide at arbejde med i dit hår. Du kan også kombinere dem, så du for eksempel bruger skum i bunden og en creme samt en saltvandsspray i længderne. Leg med det, så du kan få skabt lige præcis de krøller, du ønsker dig.

Krøller med diffuser

Vil du have flotte krøller, kan du efter hårvask enten lufttørre håret eller bruge en føntørrer med diffuser. Diffuseren hjælper med at forhindre, at dine krøller bliver blæst helt ud eller kruser, samtidig med, at den giver dit hår masser af volumen. Du skal blot lægge håret ned i ”skålen” og holde den mod hovedbunden, indtil håret er tørret. Prøv f.eks. NICMA Styling Lightweight High Speed Hair Dryer, der med sin kraftige motor tørrer dit hår hurtigt, og samtidig kun vejer 311 gram, så du ikke får ondt i armen af at holde hårtørreren så længe.

Giv krøllerne hold med hårspray

Vil du være helt sikker på, at krøllerne sidder som de skal, og at de har et godt hold, så kan du slutte din hårstyling af med en hårspray eller hårvoks for ekstra hold.
Prøv f.eks. Id Hair Elements Xclusive Spray Wax, der giver krøllerne ekstra tekstur og et let til medium hold uden at gøre det stift.
Er du ude efter et produkt, der giver meget hold, kan du prøve Paul Mitchell Firm Style Freeze And Shine Super Spray. Den giver et superstærkt hold, samtidig med at den giver glans og UV-beskyttelse. Skal du være udenfor, er det altså det perfekte produkt til at sikre, at dine krøller bliver, hvor de skal, og ikke tager skade fra solens stråler.

Krøllejern i krøllet hår

Har du ikke selv krøller, eller vil du gerne supplere dine naturlige krøller med ekstra, kan du med fordel bruge et krøllejern. Du kan enten bruge et jern, der skaber krøller på størrelse med dit eget, så du skaber et helt naturligt look på dage, hvor dine egne krøller måske ikke lige sammenarbejder. Eller du kan vælge et krøllejern der f.eks. laver større eller mindre krøller end dine egne, så du får masser af spil og fylde i håret. Prøv f.eks. NICMA Styling Auto Twist Curler, der automatisk krøller dit hår, så du ikke kommer til at brænde dig. Du kan justere størrelsen/spændstigheden af dine krøller, så du får lige det look, du går efter.

Er du til lidt vildere og naturlige krøller er ghd Curve Creative Curl Wand din nye bedste ven. Du kan lave mange forskellige størrelser krøller, og det giver et virkelig naturligt look.
Hvis du ønsker vildt og stort hår, kan du tage små totter og sno dem, inden du krøller dem. Denne styler er desuden rigtig god til lidt kortere hår.

Vil du have mere inspiration til, hvordan du passer dine krøller, kan du læse mere i vores artikler Få krøller der holder - selv i tyndt hår og Sådan får du krøller, der holder dagen lang!.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...