Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Samme duft til både mænd og kvinder!?

Samme duft til både mænd og kvinder!?

Jeg elsker gode parfumer, men jeg har aldrig prøvet nogle, som kan bruges af både mænd og kvinder! Egentlig burde alle parfumer jo kunne anvendes af alle, uanset køn, men jeg har det nu engang sådan, at jeg foretrækker dem, som er tænkt til kvinder, imens min kæreste bruger dem, som er tiltænkt mændene.

Derfor var vi noget spændte på, om vi begge ville kunne lide Escentric Molecules' unisex parfume.

Escentric Molecules

Samme duft til både mænd og kvinder!?

Vi har valgt at teste Escentric Molecules - Escentric 03, som er baseret på ISO E Super (aroma molekyler). Det er vanskeligt at beskrive hvad parfumer dufter af, men du får måske en indikation, når du hører hvad Escentric 03 indeholder. Den har en mørk og let eksotisk duft af træ og indeholder ingefærrod, grønne peberkorn, mexicansk lime, orris rod, egyptisk jasmin og bløde te-noter blandet med sandeltræ, cedertræ, læder og musk.

Den er hverken for sød eller for maskulin og vi synes begge to, at den dufter godt. Det er også lidt sjovt, at vi næsten dufter ens og så er det meget praktisk, at vi kun behøver at tage en parfume med, når vi er på tur:-)

Hvordan virker molekylerne?

Samme duft til både mænd og kvinder!?

Duften af Escentric Molecules parfumerne udvikles, når molekylerne kombineres med din hud. Derfor vil den dufte forskelligt fra person til person og udvikle sig som timerne går og huden bliver varmere.

Hvis du alligevel er usikker på om unisex parfume er noget for dig, så har Escentric Molecules også udviklet en parfume til mænd samt en til kvinder, så du kan prøve dig frem.

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Relaterede produkter

Loading...