Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE BRANDS FOR MIN. 199KR. OG SPAR 22%* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Escentric Molecules
Escentric Molecules
Escentric Molecules
Viser 23 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Dufte
Eau De Toilette
Molecule
Kropspleje
Bodywash
Indhold
Parabenefri
Sulfatfri
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Escentric Molecules

Escentric Molecules...Revolutionerende unisex dufte.

Escentric Molecules er umiddelbart IKKE en parfume. Det er "duften, der ikke dufter", da Escentric Molecules er baseret på rene aromamolekyler og derfor først har en duft, når den kommer i kontakt med den varme hud. Faktisk kan Escentric Molecules bedre betegnes, som en EFFEKT, end en egentlig duft.

Forført af aromamolekyler:

Geza Schoen, tyskfødt parfumør, er ophavsmand til mange fantastiske dufte, der tager udgangspunkt i "back to basic-princippet", hvor det hele hander rigtigt meget om duftene og meget lidt om de flotte flakoner, vi ofte præsenteres for. Han karakteriserer sig selv, som værende ualmindelig, utraditionel og uforudsigelig. Kreativt tænkende og handlende og derfor aldrig kedelig. Tidspres, larm og for meget computer-arbejde virker dræbende på Gezas kreativitet, derfor forsøger han at skabe ro til at tænke stort og favne bredt uden at tage sig selv alt for højtideligt. Han lægger en stor ære i at eksperimentere sig frem til nye og anderledes dufte, der slår benene væk under ham selv og andre. Escentric Molecules er en af hans store succes duftserier, der blev opfundet på banebrydende vis, da han i 1990 fik en åbenbaring i sit møde med aromamolekylet Iso E Super. Molekylet forekommer faktisk i små doser i mange allerede eksisterende dufte, og har været kendt, siden et laboratorium udviklede det engang i 1970´erne. Geza erfarede dog, at en noget højere forekomst af aromamolekylet fik en helt speciel virkning, når den kom i kontakt med vores varme hud. Molekylet virker nærmest, som feromoner, altså de kemiske stoffer, individer af samme art udskiller og udsender, som signaler til hinanden og som efterfølgende afføder en adfærdsmæssig respons fra modtagerne. I forhold til Iso E Super molekylet, så minder dets signaler forbløffende meget om de feronomer, vi mennesker udsender på forførende vis. Duften i sig selv er i princippet "ikke -eksisterende", hvorimod effekten er helt fænomenal. Med Escentric Molecules har Geza bevæget sig væk fra den traditionelle måde at fremstille parfume på.

E & M:

Escentric Molecules er en revolution af vores opfattelse af, hvad dufte er. Dette ved at gå væk fra den traditionelle duftformel med ”top-, hjerte- og bund noter"...For istedet at tage udgangspunkt i èt enkelt aromamolekyle, der interagerer med din hud og derved afgiver et skiftende duftindtryk dagen igennem. Duftserierne er unisex og dufter forskelligt afhængigt af, hvem der bærer dem.

Hemmeligheden er, at duften tilpasser sig den enkelte person og forstærker dennes personlige duft. Hvert aromamolekyle i serierne kommer i binære par...

  • E for Escentrisk duft - lavet på en formel tilført omkring 65% aromamolekyle og resten naturlige ingredienser.
  • M for Molekylær duft - bygget på ét aromamolekyle.

Smuthullet:

Mange gravide og ammende holder sig fra parfume for at undgå at skade deres foster eller nyfødte barn. Escentric Molecules er egentligt ikke parfume, så her er et lille smuthul til at dufte af andet en brystmælk og gylp en gang imellem.

Designfilosofi:

Escentric Molecules er en kombination af videnskabelig og kunstnerisk indhold i et visuelt design, der afspejler matematiske binære koder og molekylær grafik.

Forlæng duften:

Herunder kommer lige et par velmenende tips til, hvordan du kan få din duft til at vare hele dagen...

  • Påfør på pulsområder, da det er kropsvarmen, der aktiverer parfumen. Pulsområder, der er velegnet til påføring af dufte er bag øret, ved håndleddet eller på siden halsen.
  • Stop med at gnide, da det vil ødelægge aromamolekylerne og derved også ødelægge duften. Sprayen skal nok tørre af sig selv, afgive sin duft og dermed holde længere på huden.
  • Fugtig hud fremmer duften, da duften bedre kan sidde fast på huden. Tør hud bør derfor altid tilføres en smule fugt, inden duften sprøjtes på.
  • Påføring af duft efter et bad er ofte at foretrække, idet huden da er helt ren og den valgte duft derfor kommer bedre til sin ret...UDEN forstyrrelser af andre dufte.

Ved at følge de ovenfor givne tips, vil du kunne forlænge din dufts daglige holdbarhed på huden...ligesom du derfor også vil kunne spare på brugen af sprayen i det hele taget...og i den sidste ende kan det komme din pengepung til gavn. Escentric Molecules holder i sig selv meget længere end de fleste andre dufte, idet Escentric Molecules aktiveres af kroppens temperatur, som varierer alt efter tid, sted, humør m.m.

Holdbarhed:

Udover, at dine dufte har en fastsat holdbarhedsdato, så er det samtidig vigtigt, at du opbevarer dem korrekt...hvis ikke...kan det være med til at gøre duftene harske før tid. Undgå derfor opbevaring på varme og fugtige steder, som for eksempel badeværelset og hold dem væk fra direkte sollys. Duftene har generelt bedst af at blive opbevaret koldt og tørt.

Escentric Nicehair:

Du finder naturligvis de fantastiske Escentric Molecules produkter hos Nicehair.dk, hvor vi gerne sammenligner os med Geza Schoen, når det kommer til at turde skille sig ud, stræbe efter noget større, end os selv, være uforudsigelige og absolut ikke kedelige. Escentric Molecules har også slået benene væk under os og vi giver derfor dig muligheden for at købe dem til yderst favorable priser.

Escentric Molecules - Enkelthed og Effekt.

Loading...