Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sæt håret festligt op med flet

Her er din videoguide til en simpel men smuk opsætning, som du nemt kan lave på dig selv!

Opsætning 1

Sæt håret festligt op med flet

Til denne opsætning er der brugt Blax Hårelastikker i den gennemsigtige udgave.

Til denne opsætning deler du håret op i to lige store dele. Start med at flette tæt på hårgrænsen. Ved denne flettemetode laver vi en fransk fletning i den ene del af fletningen, som er længst imod midten. Det vil sige, at vi bliver ved med at tage en ny tot med. Tættest imod ansigtet er det en almindelig fletning.

Begge fletninger krydses over hinanden og sættes fast med hårnåle. Du kan her hive og trække i fletningerne, alt efter om du ønsker et rent og stramt udtryk eller et løst og tilfældigt. Husk at skjule enderne godt, og sæt dem fast med nåle.

Til slut sprayes med SachaJuan Hairspray Strong, som kan lægge de små nye strithår ned samt give et hold til frisuren.

Opsætning 2

Sæt håret festligt op med flet

Til denne opsætning starter du enten i højre eller venstre side med en fletning, som ligger udenpå håret. Det vil sige, at man lægger totterne under hinanden, når man fletter. Flet alt håret, og læg den sidste del af fletningen op ved siden af den første del og brug hårnåle til at sætte fast med.

Til slut sprayes med SachaJuan Hairspray Strong, som kan lægge de små nye strithår ned samt give et hold til frisuren. Hiv gerne i fletningen så den fylder godt på hovedet.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...