Blax Hårelastikker - Gennemsigtig 4 mm (8 stk)
-57%

Blax Hårelastikker - Gennemsigtig 4 mm (8 stk)

(18 Bedømmelser)
Vejl. pris 69,00 kr
Din pris 29,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Med BLAX hårelastikker kan du sætte håret dag efter dag uden elastikken bliver slap. BLAX er skånsom mod håret og sørger for at håret sidder perfekt hele dagen. Velegnet til både børn og voksne. BLAX er lavet i genanvendeligt plastic i et stykke, uden metal som ødelægger håret. Der findes mange kopier af BLAX elastikker, men kun en ægte.

Farve: Genemsigtig
Størrelse: 4 mm
Antal: 8 stk

Holder i evigheder
BLAX® er fremstillet af et smidigt, genbrugsmateriale i plast med suveræne egenskaber. De usynlige hårelastikker beholder den samme elasticitet måned efter måned, svømmetur efter svømmetur. BLAX® bliver aldrig løse og slappe i varmen eller sprøde af kulde. Fordi de er transparente, ses de hverken i håret, eller når du taber dem. Det er den eneste grund til at købe nye! Hver kuvertpakning indeholder otte hår elastikker.

Frisørernes favorit
BLAX® er skånsomme mod håret. De sidder sikkert, hvor man sætter dem og glider ud – uden at filtre, hive, nive eller trække et eneste hårstrå med. De kan bruges til enhver håropsætning, da de næsten er usynlige. De enestående egenskaber gør, at BLAX® hører hjemme hos de professionelle og kan købes hos førende frisører.

Bare én er ægte
Når et produkt er genialt, dukker kopierne op, og BLAX® er blevet efterlignet i al uendelighed. Ingen kopi kommer dog i nærheden af BLAX® kvalitet. Nogen er for små og for stramme – de går i stykker eller mister elasticiteten efter en enkelt gang. Andre knækker ved selv den mindste belastning, for eksempel når de trækkes ud af vådt hår. Der er et hav af kopier, men kun en BLAX®.

Hvilket hår passer til BLAX®?
Har du først prøvet BLAX®, vil du aldrig bruge nogen anden hårelastik. Skånsomme BLAX® er et must for dig, som har tyndt og fint hår og og for dig, der har hestehale eller sætter håret op hver dag. Elastikken er uundværlig for dig, som svømmer og træner dig svedig. Ingen, der er hårsensitiv - barn eller voksen – kan klare sig uden. BLAX® forvandler en daglig pine til en skøn oplevelse

Blax

Anmeldelser

By

Perfekt til tykt, langt og kruset hår

Jeg var virkelig skeptisk, eftersom jeg har langt, tungt, kruset og tykt hår. Men ligemeget om jeg har høj hestehale, fletning, knold osv gør den sit arbejde. De bliver aldrig slappe, og har ikke prøvet at de på nogle former eller måder har knækket for mig. Kan varmt anbefales
By

Super lækre!

Skønne hårelastikker og så fås de endda her til en yderst fordelagtig pris i forhold til hos frisøren hvor jeg før købte dem :-)
By

Dur ikke til tykt hår

Jeg har meget tykt hår med naturkrøl - og det resulterer simpelthen i, at elastikkerne simpelthen knækker for mig, når jeg drejer dem rundt om håret. Derudover synes jeg overhovedet ikke de er lette at få af - jeg synes tit de filtrer totalt ind i håret. Så har man tykt og kruset hår, vil jeg bestemt ikke anbefale dem.
By

Geniale til alle hårtyper

For halvandet år siden afblegede jeg mit hår helt og det var totalt ødelagt. Bare en enkelt hårbørstning hev masser af hår ud, for slet ikke at tale om almindelige hårelastikker! Så prøvede jeg Blax, og de hev nærmest ikke hår ud. Jeg har brugt dem lige siden, og nu da mit hår næsten er vokset helt ud og er tykt og sundt sidder de endnu bedre! Eneste minus er at de forsvinder så let, så nu har jeg bestilt en pakke i sort. :) på trods at at jeg ofte volder mine hårelastikker så har jeg kun formået at knække to Blax - versus uendeligt mange af alle mulige andre slags! :p
By

Bedste elastikker

De er vildt gode, og ødelægger ikke håret. De knækker ikke, så de holder vildt længe. Dog er de lidt svære at få øje på når de er gennemsigtige, så de bliver hurtigt væk!
By

Super

Elsker dem fordi der er diskrete og de holder - hestehalen bliver siddende og glider ikke ud i mit fine glatte hår :)
By

Super!

De bedste elastikker til mit lange tykke hår, det bliver bare siddende!
Fungerer også super til kærestens hår der kun lige er langt nok til en lille hestehale!
By

Den dur ikke til mit hår

Jeg ved ikke hvorfor den ikke er god til mit hår, da der næsten kun er gode bedømmelser. Det kan være fordi jeg har meget tykt hår, men den glider ud, og hestehalen begynder at hænge... og det gør ondt at tage den ud, da den hiver mange hår ud. Den laver også "folder" mellem håret, og buler i hestehalen :-( jeg fortryder at jeg købte to pakker.
By

Har aldrig prøvet bedre

Jeg bruger disse elastikker til mit meget glatte hår. Fordi håret er så glat glider andre elastikker hurtigt ud af håret medmindre jeg strammer dem meget til, hvilket håret ikke har godt af. Men disse elastikker sidder bare i håret i laaang tid uden at glide ud og så knækker mit hår heller ikke.
By

Holder ikke hvad den lover

Jeg kan ikke trække elastikken ud, uden at der kommer et par hårstrå med.
Så holder ikke helt hvad den lover :-(
By

Fantastiske - og usynlige

Jeg er rigtig glad for disse elastikker. Nu kan jeg sætte mit hår op i frisure uden at være generet af store elastikker. Disse ses ikke og derfor nemmere at sætte en flot frisure.
By

Geniale - men gennemsigtigheden er upraktisk!

Jeg elsker BLAX elastikkerne og vil snart købe en pakke mere - for de gennemsigtige bliver væk med det samme!
De er aldrig knækket, men fordi de er gennemsigtige har jeg kun en tilbage efter 3 måneder. Så næste gang køber jeg de sorte da jeg alligevel har mørkt hår.
Ellers de bedste elastikker jeg har prøvet. Var ret skeptisk da jeg købte dem, men jeg blev overbevidst!
By

de virker - også til sport!

De her små banditter bliver, hvor man sætter dem. De hverken niver eller hiver hår ud.
By

Bedste hårelastikker nogensinde

Jeg har kun haft elastikkerne i tre dage, men jeg elsker dem allerede! Det er helt klart de bedste elastikker, jeg nogensinde har haft, for de holder frisuren hele dagen uden, at den begynder at hænge og falde ned. Når jeg tager dem ud, går det også let og smertefrit.
By

Super gode

Syntes disse hårelastikker er super gode, har brugt dem i lang tid nu, og er rigtig glade for dem.
De udvider sig en lille smule, men ikke noget nævneværdigt.
de holder i lang tid, men ligesom alle andre, ikke evigt, da de jo osse knækker efter noget tid. (½ - 1 år)
De kan godt hive et par hårstå med ud, men så skal håret dælme osse være ulet..

elsker dem
By

Fantastiske

Bruger ikke andre elastikker mere. De bliver, hvor de skal og der kan selvfølgelig godt sidde et par hår når elastikken tages ud. Men vi taber jo helt naturligt hår hver dag, og jeg har endnu ikke oplevet, at hår der sidder fast i hårbunden er blevet revet med ud.
By

De bedste elastikker

Mine ynglings elastikker.
Kan ikke leve uden dem! :-)
By

Til Gry

Du kan jo heller ikke rede dit hår uden der ryger lidt hår med. Du kan jo også bare køre hånden igennem dit hår så har du garanteret nogle løse hår med.

De her elastikker er bare nemme at få ud uden der sidder en hel hårbolle.. Så ligefrem at forlange at der slet ikke ryger nogle af, er vist meget forlangt.

Jeg har haft meget glæde af dem, når jeg løber og har svedt meget, så er de nemme at få ud, modsat de alm.

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt