Fri fragt ved køb over 249,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 5 TIMERS TILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Så vigtig er varmebeskyttelse

”Husk at bruge varmebeskyttelse” har din frisør sikkert sagt til dig en million gange, men er det bare et billigt salgstrick, eller er der noget om snakken?

Jeg har efterhånden sagt ovenstående sætning rigtig mange gange til mine kunder i frisørstolen, og jeg kan garantere for, at det ikke bare er et salgstrick! Noget så simpelt som en varmebeskyttende spray, kan forebygge spaltede spidser og sikre dig et sundere og mere glansfuldt hår.

Hvad er en varmebeskyttende spray?

Ja, som navnet siger, så beskytter den imod varmepåvirkninger som eksempelvis føntørrer, glattejern og krøllejern, men de fleste varmebeskyttende sprays gør langt mere end det. Ofte gør de også håret mere glansfuldt og sundt at se på.

Mange varmebeskyttende sprays beskytter helt op til 230 grader, hvilket er mere end de fleste glatte/krøllejern plejer at varme op til.

Hvordan virker det?

Brug varmebeskyttelse i både vådt og tørt hår inden du anvender varmepåvirkning, på den måde beskytter du håret på bedst mulige måde. Man kan godt se på varmebeskyttelse som en slags solcreme til håret. Vil man beskytte sin hud, tager man også solcreme på, inden man går ud i solen, og det fungerer på samme måde til håret.

Varmebeskyttelse ligger som en beskyttende ’hinde’ på håret, der først skal nedbrydes, inden det gør skade på håret. På den måde vil føntørreren eller glattejernet ikke være så hård ved håret.

Er du stadig ikke overbevist?

Så start med at blæse med din føntørrer på din håndryg. Der går højst sandsynligt ikke mere end et par sekunder, før varmen bliver for meget for din hånd. Spray så noget varmebeskyttelse på din håndryg og blæs derefter med føntørreren. Du vil opdage, at du kan holde varmen ud betydeligt længere end uden varmebeskyttelse. Dette lille trick skulle gerne få dig overbevist om, hvor vigtigt varmebeskyttelse er for dit hår.

Min favorit varmebeskyttende spray er ghd Style Straight and Smooth Spray Thick/Coarse, der efterlader håret blødt og glansfuldt. Jeg plejer at spraye ca 5-6 pump i fugtigt hår, hvorefter jeg føntørrer håret. Hvis jeg glatter mit hår, gør den også glatteprocessen nemmere, og sørger for at håret forbliver glat resten af dagen.

Ghd’s varmebeskyttende spray har et unikt system, der giver glans, blødhed og en sikker varmebeskyttende effekt.

Vil du vide mere om ghd Style Straight and Smooth Spray Thick/Coarse, så klik her!

Det er ikke kun håret der skal beskyttes; sommeren er her, husk solbeskyttelse

Follow

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...