Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Sommeren er her, husk solbeskyttelse!

Sommeren er her, husk solbeskyttelse!

Så blev det endelig sommer :) Og ihh hvor er det skønt at mærke solens varme stråler på huden igen. Men hvordan er det nu lige med solbeskyttelse og hvad skal man passe på, når man opholder sig i solen.

Når du vælger en solcreme, er det vigtigt at du vælger den rigtige faktor (SPF - Sun Protection Factor). Faktortallet i solcremen giver en indikation på hvor meget stråling der skal til før din hud bliver rød, i forhold til hvis du ikke har solcreme på.

Vælger du for eksempel en faktor 20, betyder det at du kan opholde dig 20 gange længere i solen inden du bliver rød, i forhold til hvis du ikke har solcreme på. Jo højere faktor du vælger, des bedre er du beskyttet.

Vær opmærksom på at faktortallet kun er vejledende. Derfor skal du også vælge en solcreme til den anledning den skal bruges i. Skal du opholde dig i middagssolen om sommeren, skal din faktor være ret høj, mens den senere på dagen kan være lavere.

Husk også altid at tage højde for din hudtype, jo sartere hud, des højere faktor.

Solkampagnen anbefaler, at man i Danmark bruger solcreme med min. faktor (SPF) 15 på de dele af kroppen, der ikke er dækket af tøj, hvis man er i direkte sol i mere end få minutter.

Husk desuden de 4 sol råd fra Kræftens Bekæmpelse:

  • Siesta, søg skygge mellem kl. 12 og 15
  • Solhat
  • Solcreme
  • Sluk solariet
Follow
Mette Jørgensen

Hej, Jeg er ansat hos NiceHair. Jeg er uddannet kosmetolog, og blogger mest om hudplejeprodukter. Følg med her i Magazine hvor jeg blandt andet vil teste nogle af vores hudplejeprodukter.

Loading...