Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Relancering af det nye Rønsbøl

Vi har ventet længe, og nu skete det! Relanceringen af det danske hudplejemærke Rønsbøl er kommet!

Relancering af det nye Rønsbøl

Til jer, der allerede kender Rønsbøl, kan jeg kun sige, at det er blevet endnu bedre produkter, og til jer, der endnu ikke har prøvet Rønsbøl vil jeg sige, i kan godt glæde jer!

Jeg stiftede bekendtskab med Rønsbøl for ca. 3 år siden, og har sidenhen prøvet næsten alle deres produkter. Der er selvfølgelig produkter, jeg elsker, og produkter jeg var knap så glad for, og disse produkter er heldigvis blevet bedre. Derudover er produktporteføljen blevet udvidet, således at der er kommet endnu flere produkter til.

Noget af det vigtigste i mine øjne er, at Rønsbøl er 100% FRI for parabener, parfume og farvestoffer, men derimod sprængfyldte med vitaminer og mineraler, der virkelig får huden til at fremstå smuk og sund.

Nyt design af Rønsbøl

Relancering af det nye Rønsbøl

Relanceringen betyder også et nyt design, og her må jeg virkelig sige wauw! Stilen er klassisk og stilet, og emmer af dansk design, der pynter på ethvert badeværelse. Derudover har de holdt fast i pumpefunktionen, der klart er den mest hygiejniske metode at dosere produktet.

Jeg har kigget lidt på nogle af de nye produkter, og særligt Rønsbøl Skin Tonic må jeg sige, virkelig er blevet forbedret! Jeg har brugt den gennem flere år, men jeg har altid syntes, at dysen var alt for kraftig, så jeg sprayede den ud på en vatrondel for ikke at blive helt våd i ansigtet. Dysen er blevet forbedret i den nye flaske, så nu sprayer den med en let forstøvning, som jeg bruger både som almindelig skin tonic efter Rønsbøl Face Wash, men også efter makeuppen er lagt til forsegling og til at fugte huden i løbet af dagen. Huden føles ikke våd efterfølgende, men derimod opfrisket og klar. Det er blevet mit ultimative must-have produkt.

Test af det nye Rønsbøl

Relancering af det nye Rønsbøl

Jeg har desuden testet:

  • Rønsbøl Day Cream der er blevet hurtigere til at trænge ind i huden end før, og fedter ikke efterfølgende. Har ligesom den tidligere udgave også en prikkende fornemmelse, når den kommer på huden, men det er de aktive ingredienser, der arbejder.
  • Rønsbøl Eye Gel jeg føler, at øjengel’en er blevet mindre klistret, og den gør det sarte øjenområde dejlig blødt. Derudover køler den og minimerer hævede områder omkring øjnene.
  • Rønsbøl Face Wash lækker creme, der bliver til et blødt skum, når den masseres rundt i ansigtet. Den kan både bruges til at rense huden ren for snavs, men også makeup fjerner den mildt. Jeg kan rigtig godt lide, at den ikke udtørrer huden.
  • Rønsbøl Peeling Serum Denne havde jeg ikke prøvet før, men jeg kan godt lide effekten af den. Den skal på renset og tør hud, og derefter masseres ind i huden, hvor den skal virke i ca. 10 minutter, og derefter vaskes af med vand. Min hud føltes frisk og udglattet. Jeg havde dog forventet et grovere produkt, siden det er en peeling, så den eksfolierende del fornemmede jeg ikke helt.

Produkterne er utrolig effektive, men samtidige milde mod huden. Selv en eksemramt hud som min, har kunnet tåle disse lækre produkter!

Psst! Har du set at nicehair.dk både har sammensat nogle lækre kits fra Rønsbøl, der passer til forskellige hudtyper, og at de også har hårpleje fra Rønsbøl

Vil du se hele Rønsbøls serie, så klik her: Rønsbøl

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Rønsbøl Skin Tonic 200 ml
169,00 kr
126,75 kr
Rønsbøl Face Wash 200 ml
169,00 kr
126,75 kr
Rønsbøl Day Cream 50 ml
249,00 kr
186,75 kr
Rønsbøl Eye Gel 30 ml
249,00 kr
186,75 kr
Loading...