Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Få krøller der holder - selv i tyndt hår

Har du også svært ved at få dine krøller til at holde? Her får du vores bedste tips og tricks til at få flotte holdbare krøller og inspiration til at prøve permanente krøller.

Få krøller der holder - selv i tyndt hår

Kan man få krøller med tyndt hår?

Hvis du synes, at det er nærmest umuligt at få dine krøller til at holde mere end et par timer, lige meget hvor længe og hvor mange produkter, du har brugt for at få frisuren til at spille, så er du langt fra den eneste.

Problemet er meget almindeligt - særligt her i Danmark, hvor mange kvinder har meget fint, tyndt og glat hår. Det har nemlig sværere ved at bevare de smukke krøller end tykkere, grovere hår.

Men det betyder ikke, at du ikke kan lave krøller i fint hår. Du skal bare finde den rette måde og teknik til det.

Derfor får du her nogle fif til, hvordan du laver krøller i håret, der forhåbentlig holder noget længere, end du er vant til.

Hvordan får man krøller til at holde i tyndt hår?

Uanset om du har fint, tyndt hår eller stort, tykt hår, er der visse ting, der kan få styling -såsom krøller i håret - til at holde bedre.

Her får du vores bedste tips til holdbare krøller:

 • Sørg for at håret er helt rent. Hårets naturlige olier tynger håret, så krøllerne hurtigere forsvinder. Lav derfor dine krøller i nyvasket hår og brug eventuelt også tørshampoo for at forebygge klaskede krøller.
 • Sørg for at håret er helt tørt. Krøller holder bedre i komplet tørt hår. Håret kan også blive meget skadet, hvis det er fugtigt, når det udsættes for høj varme fra et krøllejern. Så beskyt lokkerne og få flotte krøller ved at tørre dit hår 100%, inden du begynder at style det. Bruger du en varmebeskyttende spray eller andet produkt, inden du begynder at krølle, skal dette også have god tid til at tørre.
 • Undgå for mange produkter. Kommer du for mange produkter i før og efter, at du styler dit hår, kan du risikere, at håret bliver for tungt, fugtigt eller fedtet, så krøllerne klasker sammen. Hold dig eventuelt til 1-3 produkter i alt, så du undgår fladt hår.
 • Sørg for at krølle håret korrekt. For holdbare krøller bør du sikre dig, at du ikke tager for store lokker hår af gangen, da det betyder, at varmen ikke fordeles jævnt på alle hårene, og de dermed ikke holder krøllet ret godt. Hold også gerne håret på krøllejernet i ca. 10 sekunder - længere end det kan skade håret, hvis temperaturen er for høj.
 • Undgå at røre krøllerne før de er helt kolde. Lad krøllerne køle helt ned, før du reder håret eller kører fingrene i gennem for at løsne dem. På den måde undgår du, at de mister formen og bliver flade.
 • Forhåbentlig kan disse tips hjælpe dig med at skabe perfekte og holdbare krøller. Hvis du ønsker dig en mere holdbar løsning, der giver masser af fylde i dit tynde hår, kan du også overveje at få lavet permanentede krøller.
Få krøller der holder - selv i tyndt hår

Permanente krøller

Vil du have krøller hver dag, uden at skulle bruge krøllejern, er permante krøller den helt rette løsning for dig.

Mange forbinder måske permanent med frizzy 80'er frisurer og meget tætte, små krøller. Men du kan sagtens få lavet flotte permanente krøller med et naturligt look, som vil holde i månedsvis.

Hvad er permanente krøller?

Permanentet hår er en behandling, hvor man ved hjælp af kemikalier ændrer hårets udseende og struktur - så du for eksempel får permanent glat hår eller permanente krøller.

Det ligger i navnet, at permanente krøller holder i lang tid - ja faktisk er det så permanent, at krøllerne bliver i håret, indtil det klippes af.

Hvordan laver man permanente krøller?

Det er muligt selv at lave permanente krøller derhjemme, men for det bedste resultat anbefaler vi, at du får lavet permanente krøller hos frisøren i stedet. Han eller hun vil nemlig kunne finde den rette behandling og størrelse krøller til lige netop dit hår.

Permanente krøller kan laves ved to forskellige behandlinger, der anvendes alt efter hvilket look du går efter.

Koldpermanente krøller laves med en basisk væske, der kommes i håret, hvorefter håret rulles op i små krøller og "låses fast" med en anden væske. Dette tager omkring to timer og giver typisk mere faste, tætte krøller i håret.

Varmepermanente/digital permanente krøller er en anden form for permanent, hvor håret først får en afslappende behandling og derefter bindes op med varme krøllejern, der skal sidde i håret nogle timer. Denne behandling kan tage op til 4 timer og giver et mere naturligt look med løse krøller.

Afhængigt af dit hårs længde og tykkelse samt det ønskede resultat kan en professionel frisør hjælpe dig med at finde den helt rigtige behandling til dig.

Få krøller der holder - selv i tyndt hår

Hvor langt skal hår være for at få lavet permanente krøller?

Man kan lave permanente krøller i alle længder og typer hår. Kort hår kan selvfølgelig ikke få helt lige så løse, store krøller som langt hår, men så længe du har bare et par centimeter hår, kan det permanentes. Faktisk er der også mange mænd, der får lavet permanent krøller for at give håret et andet look.

I kortere hår vil du typisk få lavet en koldpermanent, som vil give vilde krøller, der står mere op og giver masser af flot fylde. Men har du længere hår, kan din frisør rådgive dig til at finde den perfekte størrelse og type krøller, hvis du vil have udseendet af mere bløde krøller.

Kan permanente krøller skade håret?

Den kemiske behandling ved permanente krøller kan slide på hårstråene og lede til mere tørt eller slidt hår. Men som udgangspunkt burde et sundt hår godt kunne holde til at få lavet permanente krøller. Har du i forvejen farvet eller meget skadet hår kan behandlingen dog godt være meget hård ved lokkerne, og kan potentielt lede til knækkede hår. Derfor er det også vigtigt, at du taler med din frisør om, hvorvidt det er det rette at gøre for dit hår, eller om det måske er noget du bør vente med, indtil dit hår er sundere.

Krøller du i forvejen dit hår hver dag, kan en behandling dog give mening ift. at skåne håret. For daglig varmebehandling med krøllejern kan lede til stor skade og ødelagt hår. Få derfor en snak med din frisør om muligheden for at skåne dit hår ved at få lavet permanente krøller for at beskytte dit hår på den lange bane.

Sådan skal du pleje dine permanente krøller

Når du har fået lavet permanente krøller, kan du ikke længere bare behandle dit hår, sådan som du altid har gjort, da det var glat. Alle krøller kræver nemlig ekstra pleje og styling for at blive tydelige og få masser af form - uanset om det er naturlige krøller eller permanent krøllet hår.

Vil du have mest ud af dine krøller? Så er det på tide med lidt ekstra fokuseret pleje.

Vælg den rette hårpleje til permanente krøller og tyndt hår

Har du fået lavet permanente krøller i dit tynde hår, er det vigtigt, at du tilpasser din hårplejerutine til din nye frisure. Permanent hår får nemlig også kun tydelige krøller, hvis du giver det den rette pleje og styling.

Derfor skal du vaske krøllerne med shampoo og balsam, der matcher dit hårs struktur og tekstur.

Dit hårs nye struktur er nu krøllet, hvorfor du skal vælge hårpleje produkter til krøllet hår. Men har du f.eks. kraftigt, tyndt eller fint hår, skal du vælge produkter, der også tilgodeser det, når du vasker håret.

Krøllet hår kræver ofte meget mere fugt og pleje end glat hår, og en kemisk behandling som en permanent kan udtørre håret, så det får brug for ekstra pleje i tiden efterfølgende. Derfor kan det være en god ide at bruge nærende og fugtgivende produkter som f.eks. en hårkur, leave in balsam eller krøllecreme, der hjælper med at fugte håret samt give dine krøller mere form og hold.

Få krøller der holder - selv i tyndt hår

Sådan styler du permanente krøller

Med dine nye permanente krøller kommer ikke blot en ny måde at pleje håret på - der kommer også helt ny styling.

Vil du have fyldigt hår og vedvarende krøller, bør du følge disse tips til at få mest muligt ud af dine krøller.

 • Undgå at ugle vådt hår. Hvis du frotterer håret med håndklædet efter badet, risikerer du at få meget vilde og krusede krøller. Du bør i stedet presse håndklædet mod hovedbunden og klemme vandet ud af længderne for at undgå at "skille" krøllerne.
 • Frisér krøllet hår, når det er vådt - ikke tørt. På den måde undgår du krus og at frisere krøllerne ud af håret, og du fjerner samtidig de værste knuder.
 • Klem en krøllecreme, skum eller lignende produkt godt ind i håret, så du på den måde samler krøllerne og hjælper dem til at blive mere definerede uden krus.
 • Anvend altid diffuseren på din føntørrer, hvis ikke du lader det lufttørre. Uden diffuser kan du nemlig komme til at skille krøllerne og skabe krus. "Læg" sektioner af hår ned i diffuserens skål og hold derefter diffuseren helt ind til hovedbunden, indtil håret er tørt. Diffuseren "krammer" håret, så krøllerne kommer frem af sig selv uden at blive "blæst ud".
 • Få klippet håret efter dine nye krøller. Krøllet hår bliver flottere, når det er klippet til med lag mm., så det ikke bliver for tungt, da det kan påvirke krøllernes form. Derfor bør du også gentænke din sædvanlige frisure, når du får lavet permanente krøller, så du får et fyldigt look med masser af smukke krøller.

Har du brug for flere tips til styling af af dine krøller, kan du læse mere in vores artikel Den ultimative guide til krøllet hår!.

Med permanente krøller holder frisuren længere - selv i fint eller tyndt hår. Det er en perfekt måde at få masser af volumen, tekstur og bløde krøller i alle hårtyper.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...