Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nu er det slut med at fryse fusserne

Nu er det slut med at fryse fusserne

Vinteren er kommet, og det er tid til skiundertøj og uldne sweatre. Det er vigtigt at holde sig varm i vintertiden for at undgå forkølelse, og i den forbindelse vil jeg introducere dig for KARMAMEJU’s loungewear

Nu er det slut med at fryse fusserne

Jeg har konstant kolde fødder i vinterperioden, og diverse ’hyggesokker’ har ikke kunnet varme dem ordentligt op, uden at jeg skøjter rundt på mit trægulv, fordi sokkerne er glatte.

Lange og bløde strømper

Jeg faldt over KARMAMEJU’s Cozy Socks, der er lange og bløde fleece strømper med en skridsikker bund, og jeg tænkte, at det var jeg simpelthen nødt til at prøve! Jeg har ikke set skridsikre sokker siden dengang, man havde børnesokker med Disneyfigurer på, så jeg blev glad for at se, at man kan få elegante og ’voksne’ modeller.

Nu er det slut med at fryse fusserne

KARMAMEJU’s Cozy Socks er indbegrebet af kvalitet og hygge, for de er superbløde og behagelige, og de kan sagtens tages med op i sofaen ;)
De har en fin detajle med KARMAMEJU’s logo på bagsiden af den ene sok, hvilket giver dem et lidt eksklusivt look.

Sokker til vinterperioden

Sokkerne findes i 3 forskellige størrelser S til str 36-37, M til str 38-39 og L til str 40-41. De bliver som sådan ikke beskidte, for stoffet er støv afvisende, så de skal heller ikke vaskes så tit. Jeg hænger mine til udluftning på tørresnoren udenfor, og så er de så gode som ny.

Hvis du ligesom mig altid fryser fødderne, så prøv disse.

Nu er det slut med at fryse fusserne

Se hele KARMAMEJU’s loungewear her: Karmameju loungewear

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...