Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Mit makeup survival-kit på farten!

Mit makeup survival-kit på farten!

Det er sikkert at sidst på dagen sidder makeuppen ikke som den gjorde i morges. Håret er blevet fladt og dødt - og huden er blevet tør og måske stresset at se på. Det er i hvert fald med sikkerhed for mit vedkommende.

Jeg har tit lange dage på kontoret eller er ofte ude at rejse, hvor arbejdsdagene er længere end kl 16. Derfor har jeg nogle absolutte must-haves i min håndtaske, som hjælper mig i løbet af dagen, uden at jeg behøves at bruge længere tid foran et spejl. Det er der bare ikke tid til midt på dagen!

Her er mine favoritter, som er blevet mit survival-kit til lange dage på jobbet.

Karmameju KISS Calming Hydro Mist

Mit makeup survival-kit på farten!

I løbet af dagen bliver min hud ofte tør og specielt hvis jeg er ude at rejse, kommer den hurtigt til at se lidt død ud. Derfor har jeg altid en mist liggende i tasken, som jeg hurtigt sprøjter i ansigtet, for at give huden en fornyet friskhed.

Jeg er vild med Karmameju´s Mist, fordi den dufter fantastisk, samt sprøjten er ikke for kraftig - så når man sprøjter det i ansigtet, falder det som støvregn hen over ansigtet og giver en dejlig friskhed.
Jeg er speciel vild med at den er fri for parabener og andre kunstige duft og farvestoffer.

Misten har følgende effekt på huden:

  • Beroligende og fugtgivende
  • Plejer og genopfriskende
  • Styrker og balancere huden

Den har samtidig en god størrelse, så den ikke fylder alt for meget i håndtasken.

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Yves Saint Laurent concealer hjælper mig til at genopfriske min make-up. Jeg plejer aldrig at genopbygge min make-up i løbet af dagen, da det tager alt for lang tid. Jeg kan dog sidst på dagen godt lige tage lidt concealer under øjne, for at give dem lidt friskhed samt fjerne lidt rødme rundt omkring næsen. Bare lidt concealer gør at ens make-up ser frisk ud igen.

Youngblood Mineral Luminous Créme Blush Taffeta

Mit makeup survival-kit på farten!

Den her blush fra Youngblood er helt fantastisk at have med på farten, da den er utrolig nem at påføre. Jeg påfører den med fingrene, hvorefter jeg masserer den ud på kinden og faktisk som regel uden spejl.

Farven ser ekstrem rød ud i bøtten, men så snart den bliver masseret ud, kommer det til at naturligt og frisk ud. Den er helt suveræn til at give mig en friskhed på en naturlig måde sidst på dagen.

Karmameju RICH Hand & Body Lotion

Mit makeup survival-kit på farten!

Karmameju RICH håndcreme er en god lille størrelse til at have med i tasken, da den ingenting fylder. Det er blevet min favorit håndcreme, da den har en dejlig duft af roser og jasmin, og så er jeg igen vild med, at den er parabenefri samt fri for kunstige duft og farvestoffer.

Korres Pomegranate Lip Butter

Mit makeup survival-kit på farten!

Den lille Lip butter fra Korres er jeg gået hen og blevet afhængig af. Jeg elsker at den både fugter, samt giver mine læber en smule farve.

Den ser utrolig rød ud i bøtten, men når den først kommer på læberne, kan man kun ane farven, som gør at det ser meget naturlig og frisk ud.

Den er helt fantastisk at have med i tasken og giver læberne lidt glans i løbet af dagen.

SachaJuan Volume Powder Dark

Mit makeup survival-kit på farten!

Hvis jeg har rigtig lange dage på jobbet, så bruger jeg min tørshampoo fra Sacha Juan. Jeg bruger den, da det er en hurtig og effektiv måde, at få mit hår til at se livlig ud igen. Den er rigtig god til at give fylde i mit hår, når det sidst på dagen er blevet rigtig fladt og ser livløs ud.

Jeg er vild med den fra Sacha Juan, fordi den er til mørkt hår og efterlader ikke en masse små lyse pletter i håret, som andre tørshampoo´er kan gøre.

Mere inspiration til hurtig makeup? Nem og hurtig hverdags makeup med New Cid

Follow
Line Maria Christensen

Jeg er uddannet indenfor modebranchen og arbejder hos Dixie som designer og deres kreative hoved, hvilket jeg har gjort de sidste 4 år. Jeg har en stor passion for alt det kreative og har en stor nysgerrighed for nytænkning. Jeg er tit på farten og derfor går jeg meget op i skønhedsprodukter, som passer til mig og min hverdag, samt er med til at gøre min hverdag nemmere men flottere ;)

Relaterede produkter

Loading...