Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nem og hurtig hverdags makeup med New Cid!

Nem og hurtig hverdags makeup med New Cid!

Jeg har i lang tid brugt New Cid I-Glow Compact Shimmer Powder. Ikke som en pudder, men som en blush, og den er jeg super glad for, da den giver min hud et smukt og glødende skær.

Der kan jeg helt klart anbefale denne farve:

New Cid I-Glow (Coral Crush) Compact Shimmer Powder with Mirror

Derfor tænkte jeg, at det var tid til at prøve at teste lidt mere makeup fra New Cid, og mit mål var at kunne lægge en hurtig og nem hverdags makeup!

New Cid foundation primer

Først brugte jeg primer, for at udviske mine små ujævnheder, og for at sikre at min foundation kommer til at fremstå mere glat. Aldrig har jeg prøvet en primer, der var så cremet og blød, så det er helt sikkert en “keeper”.

Læs mere her: New Cid I-Prime Foundation Primer

New Cid foundation

Derefter lagde jeg I-Perfection foundation i farven Cinnamon. Jeg var ikke super begejstret for denne foundation, altså den dækkede fint og var også nem at lægge på, men lad mig sige det sådan, “jeg har prøvet andre der var bedre” :-)

Læs mere her: New Cid I-Perfection Foundation

New Cid concealer

Nem og hurtig hverdags makeup med New Cid!

Jeg bruger altid concealer, og derfor skulle jeg selvfølgelig også prøve en fra New Cid. Og denne concealer gjorde det ret godt. Den dækkede det den skulle og var nem at blende ud. På billedet har jeg vist de steder, jeg bruger en concealer, og jeg vil her fortælle, hvorfor jeg lige netop bruger den disse steder.

Øjnene: For at fjerne mørke rander.
Næsen: For at få den til at syne en smule smallere.
Over læben: For at fremhæve mine læber, og ramme dem ind.
Hagen: For at dække mørke rander.

Læs mere her: New Cid I-Conceal Concealer Med Pensel

New Cid øjenskygger

Nem og hurtig hverdags makeup med New Cid!

Øjenskygge skal for mig være nem at lægge og arbejde med, og det er New Cid I-Shadow Eye Shadow Quad. Den indeholder fire farver, og jeg har valgt en med en helt mørk farve og en helt lys farve i, da jeg godt kan lide at mikse disse farver. Det er ikke sidste gang, jeg bruger øjenskygger fra New Cid.

Læs mere her: New Cid I-Shadow Eye Shadow Quad

Jeg brugte også denne her New Cid I-Smoulder, for at ramme øjnene lidt mere ind, ved at lægge en mørk smal skygge, helt nede ved øjenvippe-kanten.

Læs mere her: New Cid I-Smoulder

Til læberne

På læberne har jeg brugt New Cid I-Gloss Lip Gloss. De er super populære og man ser dem mange steder, og jeg forstår godt hvorfor. Her havde jeg brugt farven Coconut Ice, som giver en fin neutral farve til læberne.

Og en lille ekstra bonus ved denne lip gloss er, at den har et lille spejl på og lys i. Det er da lidt frækt:)

Læs mere her: New Cid I-Gloss Lip Gloss

For at få mine læber til at syne en smule større, brugte jeg en lip-liner.

Læs mere her: New Cid I-Define Retractable Lip Liner

Nem og hurtig hverdags makeup med New Cid!

Det har været en fornøjelse at teste alle de lækre produkter fra New Cid, og nogle af dem ryger ud, ikke fordi de slet ikke duer, men fordi jeg har noget, der er bedre! Men der er også en del der får lov at blive:)

Find ALT fra New Cid lige her:
New Cid Cosmetics

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...