Lyserøde fornøjelser

Lyserød er i den grad blevet en trend i 2017, og alt skal nærmest være lyserødt. Jeg har samlet mine lyserøde favoritter.

Biotherm Biosource Cleansing Milk Dry Skin

Hver morgen og aften renser jeg min sarte og tørre hud i denne rensemælk. Den er så fløjlsblød og tilfører en masse fugt til huden, uden at den fedter. Den fjerner både snavs og makeup effektivt, vær dog obs på at den ikke kan bruges ved øjenområdet. Til at fjerne rensemælken bruger jeg Biotherm skintonicen i samme serie, der giver et friskt pust til ansigtet igen, og efterlader huden dejlig blød.

Pür Cosmetics Big Look Extreme Mascara

Min favoritmascara for tiden er denne pinke sag fra Pür Cosmetics. Jeg faldt både for udseendet og egenskaberne ved denne mascara, for der er nemlig rigtig mange gode ting at liste op: for det første er Pür Cosmetics luksuriøst mineralmakeup, der er så gennemført og gennemtestet, og de brander sig blandt andet på deres anti-aging og plantebaserede makeup. Derudover er alle produkterne fyldt med vitaminer og antioxidanter, og så er de i øvrigt vegan-venlige. Produkterne er selvfølgelige også parabenefri. Men for lige at vende tilbage til den lækre mascara, så er det en dejlig stor applikatorbørste, og den hverken klumper eller drysser.

Vil du læse mere om produkterne fra Pür Cosmetics, så finder du dem her: Pür Cosmetics

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Intense EDP

Jeg har tidligere haft den ’almindelige’ Ma Vie, men da jeg så, at den nu fås i en Intense udgave, måtte jeg prøve det. Til dem der kender Ma Vie, så er det samme duftnuancer, bare mere intens, som navnet også antyder. Jeg synes, at duften holder længere end normalt. Parfumen er til den feminine og selvsikre kvinde, der ønsker en sød parfume, der endelig ikke må blive kvalm. Topnoten er kaktusblomst, og hjertenoten er rosenknopper, hvilket, jeg synes, skinner igennem.

Essie Gel Couture Neglelak #60 Pinned Up

Denne sarte lyserøde farve pryder mine negle for tiden, og til en neglelaks-klovn som mig, der kun lige når at lægge en pæn neglelak, før den bliver ridset eller afskallet, er denne gel-lignende neglelak et hit! Essie’s nye skud på stammen Gel Couture, indeholder en masse flotte lakker, der giver en fantastisk holdbarhed og glans. Jeg er generelt hård ved mine negle, og jeg kan holde neglene pæne i ca. 5-7 dage, men de lover en holdbarhed helt op til 14 dage. Husk dog at anvende Essie Gel Couture #00 Top Coat ovenpå.

Har du lyst til at se de mange andre flotte Gel Couture farver, ses de her: Essie Gel Couture

Hvilke lyserøde favoritter har du??

Af Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg syn…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Biotherm Biosource Cleansing Milk Dry Skin 200 ml
Vejl. pris 185,00 kr
Din pris 149,00 kr
Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin 200 ml
Vejl. pris 185,00 kr
Din pris 166,00 kr
Essie Gel Couture 60 Pinned Up 13,5 ml
Vejl. pris 110,00 kr
Din pris 82,00 kr
Essie Gel Couture 00 Top Coat 13,5 ml
Vejl. pris 110,00 kr
Din pris 82,00 kr

Nyeste

VIl du have friske øjne med det samme?

Vil du have friske øjne med det samme? Se her hvordan!

Smil – det smitter!

Få et blændende smukt og hvidt smil med Envywhite kul tandblegning!

Pas på omgivelserne, når du farver hår

Vi ved det nok alle sammen; hårfarvning er ikke ultrasundt. Jeg kommer med nogle fif til dig, så du kan have lidt bedre samvittighed, når du farver hår.

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt