Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Lyserøde fornøjelser

Lyserød er i den grad blevet en trend i 2017, og alt skal nærmest være lyserødt. Jeg har samlet mine lyserøde favoritter.

Lyserøde fornøjelser

Biotherm Biosource Cleansing Milk Dry Skin

Hver morgen og aften renser jeg min sarte og tørre hud i denne rensemælk. Den er så fløjlsblød og tilfører en masse fugt til huden, uden at den fedter. Den fjerner både snavs og makeup effektivt, vær dog obs på at den ikke kan bruges ved øjenområdet. Til at fjerne rensemælken bruger jeg Biotherm skintonicen i samme serie, der giver et friskt pust til ansigtet igen, og efterlader huden dejlig blød.

Pür Cosmetics Big Look Extreme Mascara

Min favoritmascara for tiden er denne pinke sag fra Pür Cosmetics. Jeg faldt både for udseendet og egenskaberne ved denne mascara, for der er nemlig rigtig mange gode ting at liste op: for det første er Pür Cosmetics luksuriøst mineralmakeup, der er så gennemført og gennemtestet, og de brander sig blandt andet på deres anti-aging og plantebaserede makeup. Derudover er alle produkterne fyldt med vitaminer og antioxidanter, og så er de i øvrigt vegan-venlige. Produkterne er selvfølgelige også parabenefri. Men for lige at vende tilbage til den lækre mascara, så er det en dejlig stor applikatorbørste, og den hverken klumper eller drysser.

Vil du læse mere om produkterne fra Pür Cosmetics, så finder du dem her: Pür Cosmetics

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Intense EDP

Jeg har tidligere haft den ’almindelige’ Ma Vie, men da jeg så, at den nu fås i en Intense udgave, måtte jeg prøve det. Til dem der kender Ma Vie, så er det samme duftnuancer, bare mere intens, som navnet også antyder. Jeg synes, at duften holder længere end normalt. Parfumen er til den feminine og selvsikre kvinde, der ønsker en sød parfume, der endelig ikke må blive kvalm. Topnoten er kaktusblomst, og hjertenoten er rosenknopper, hvilket, jeg synes, skinner igennem.

Essie Gel Couture Neglelak #60 Pinned Up

Denne sarte lyserøde farve pryder mine negle for tiden, og til en neglelaks-klovn som mig, der kun lige når at lægge en pæn neglelak, før den bliver ridset eller afskallet, er denne gel-lignende neglelak et hit! Essie’s nye skud på stammen Gel Couture, indeholder en masse flotte lakker, der giver en fantastisk holdbarhed og glans. Jeg er generelt hård ved mine negle, og jeg kan holde neglene pæne i ca. 5-7 dage, men de lover en holdbarhed helt op til 14 dage. Husk dog at anvende Essie Gel Couture #00 Top Coat ovenpå.

Har du lyst til at se de mange andre flotte Gel Couture farver, ses de her: Essie Gel Couture

Lyserøde fornøjelser

Hvilke lyserøde favoritter har du??

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin 200 ml
199,00 kr
150,00 kr
Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 00 Top Coat
89,00 kr
Vejl. pris 119,95 kr
Loading...