Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Lynguide til Murad

Lynguide til Murad

Jeg gennemgår her nogle af Murads serier. Her har du en oplagt mulighed for at blive klogere på, hvor du skal starte iblandt de mange lækre produkter.

Blemish Control

Lynguide til Murad

Murad Blemish® er produkter, der aktivt behandler uren hud. Serien henvender sig til ung uren hud med daglige udbrud og overproduktion af olie. Produkterne indeholder salicylsyre og udemærker sig ved at rense huden og forebygge fremtidige udbrud, samt at reducere rødme og irriteret hud uden at udtørre den. Huden efterlades ren, sund og i balance. 

Anti-aging Blemish Control

Lynguide til Murad

Murad Anti-Aging Blemish® er produkter, der renser urenheder og arbejder på fine linjer og rynker. Serien henvender sig til både kvinder og mænd over 30 år, der har problemer med uren hud. Produkterne adskiller sig ved at have to aktive behandlingsfunktioner, således at hudens kollagen produktion styrkes, samtidig med akneudbrud bekæmpes skånsomt.

Huden efterlades fugtet, smidig og glat. Disse produkter kan også bruges til dem under 30 år, som har en tør acne.

Age Reform

Lynguide til Murad

Murad Age Reform® er anti-age produkter, der reducerer tegn på genetisk ældning (den ældning som vi er født med, fx hvis man kigger på sin mor, ved man nogenlunde hvordan man ældes). Serien henvender sig til alle, der gerne vil bekæmpe fine linjer og rynker. Produkterne fremmer cellefornyelsen, reducerer synligheden af dybe rynker og tilfører fornyet fugt til cellerne. Huden efterlades med ungdommelig spændstighed og genoprettet styrke. 

Enviromental Shield

Lynguide til Murad

Environmental Shield® er anti-age produkter, der beskytter imod miljøbetinget ældning (såsom, forurening, rygning, sol og stress.) Serien henvender sig til alle, der har uensartet hudtone, pigmentforandringer og struktur med linjer. Produkterne indeholder aktivt C-vitamin og virkningsfulde antioxidanter, og arbejder på at udtone pigmenteringer og give fornyet glød, samtidig med at huden beskyttes mod miljøet. 

Resurgence

Lynguide til Murad

Resurgence™ er anti-age produkter, der bekæmper tegn på hormonel ældning (overgangsalder, menstruation, stress, brug af medicin). Serien henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens fasthed og glød. Produkterne indeholder aktive planteøstrogener, der genopretter hudens elasticitet og reducerer synligheden af medium til dybe rynker. Huden efterlades opstrammet og med ungdommelig glød. 

Redness Therapy

Lynguide til Murad

Redness Therapy™ er produkter, der beroliger og lindrer den sarte hud. Serien henvender sig til både kvinder og mænd med sensitiv hud med tendens til Rosacea. Produkterne indeholder kombinationen af ingredienserne gojibær og lakridsekstrakt, der udemærker sig ved at reducere rødme og tilføre kraftige antioxidanter. Huden efterlades beroliget, fugtet og mindre rød. 

Pore Reform

Lynguide til Murad

Pore Reform™ er produkter til normal/kombineret hud. Serien henvender sig til den yngre hud med tendens til fedtet t-zone og enkelte urenheder. Produkterne indeholder en kombination af granatæbleekstrakt, som neutraliserer og beskytter huden mod de frie radikaler og glykol- og salicylsyre, der eksfolierer blidt og renser tilstoppede porer. Huden efterlades med en øget balance i mellem fedtede og tørre zoner.

Murad Man

Murad Man® er produkter designet til mænds hudpleje i et enkelt 3-trins system. Serien henvender sig til mænds hud med særligt fokus på pleje i forbindelse med barbering og beskyttelse af huden i det hele taget. Produkterne indeholder Beard Softening Complex® og Tea Tree oil. Huden efterlades velfugtet og beskyttet med SPF 15. 

Bodycare

Bodycare er produkter, der opstrammer og toner. Serien henvender sig til kvinder med cellulite, strækmærker og uspændstig hud. Produkterne indeholder aktive ingredienser, som fugter, opstrammer og stimulerer blodcirkulationen. Huden efterlades blød og glat. 

Age-proof Suncare

Age-Proof Suncare er produkter, der på samme tid plejer og beskytter huden. Serien henvender sig til alle, der er særlig opmærksomme på at beskytte deres hud, imens de nyder solen. Produkterne udemærker sig ved at yde maksimal bredspektret beskyttelse til ansigt og krop, samtidig med at huden beskyttes mod begyndende linjer og rynker. Huden efterlades med en oliefri, mat finish, der er beskyttet med SPF 30. 

Lynguide til Murad

Se alle produkterne her:
Murad

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...