Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Luksusolie fra MOROCCANOIL

Luksusolie fra MOROCCANOIL

Moroccanoil var et af de første brands, der udviklede hårprodukter med argan olie som hovedingrediens. Moroccanoil har et fantastisk omdømme og de er anerkendt i det meste af verden for deres luksuriøse og lækre produkter.
Serien startede med at indeholde den mest populære arganolie til dato; nemlig Moroccanoil Oil Treatment. Sidenhen har de udviklet shampoo, conditioner og hårkure, men også rigtig lækre stylingprodukter, alle med det formål, at arganolien skal få det bedste frem i alles hår!

Jeg har fået fornøjelsen af at skrive lidt om hvad jeg synes om den originale Oil Treatment til alle hårtyper.

MOROCCANOIL® Oil Treatment All Hair Types 100 ml

Luksusolie fra MOROCCANOIL

Olien er indpakket i en fin kasse, hvori der også er en pumpe, så olien er nemmere at dosere. Man er slet ikke i tvivl om, at dette produkt virkelig er af lækker kvalitet. Flasken er af glas, der er fint og detaljeret. Olien indeholder antioxidanter, der er med til at styrke håret. Derudover indeholder den omega-3 olie og vitaminer, der fugter håret og tilfører proteiner, hvilket giver et stærkere og sundere hår.

Olien absorberes hurtigt i håret på grund af den ultralette formel, der gør at den ikke fedter i håret. Husk at den er enormt drøj i brug - jeg bruger kun et enkelt pump i mit tørre og slidte hår.
Jeg bruger den både i mit håndklædetørre hår, hvorefter jeg føntørrer håret (en ekstra bonus er, at den forkorter tørretiden!) når håret er tørt, kommer jeg et ekstra pump i, hvis jeg føler at håret har brug for det.

Det fedeste ved olien er....

Det fedeste ved olien er, at den virkelig kan anvendes i alle hårtyper, netop fordi at den absorberes så hurtigt i håret! Har du krøller? Kom den i håret inden du kommer din krøllecreme i, så får du smukkere og blødere krøller, der ikke kruser. Har du glat hår? Kom den i tørt hår, og både se og mærk hvor blødt og glansfuldt håret bliver. Elektrisk hår? Kom et pump i tørt hår, og se hvordan olien kan trylle.

Det eneste minus er...

Det eneste minus er, at olien har en gullig farve, så har du hvidt eller gråt hår, vil jeg anbefale Light udgaven, da den godt kan trække varme pigmenter op og blive lidt gyldent. Moroccanoil Oil Treatment Light påvirker overhovedet ikke hårfarven og den indholder samme gode ingredienser, bare ikke så koncentreret som den originale.
Dette gør den også særdeles velegnet til fint hår!

Luksusolie fra MOROCCANOIL

Psst! Vidste du, at olien også kan anvendes på tørre områder på kroppen, som eksempelvis hænder, albuer og knæ? Den er genial fordi selvom olien er tyk i sin konsistens, absorberes den hurtigt i huden, og blødgører og fugter huden, så den igen bliver smuk og blød.

Bonusinfo: den dufter simpelthen fantastisk!

Jeg tør næsten garantere, at du vil elske denne olie! Er du endnu ikke overbevist, så læs gerne alle de fine anmeldelser på NiceHair.dk.

Moroccanoil Oil Treatment findes i både 100 ml og 25 ml, hvilket er genialt til både hverdag og ferie. Jeg rejser i hvert fald ingen steder uden min lille 25 ml, der er nem at have i rejsetasken.

Se hele det store sortiment fra Moroccanoil her: Moroccanoil

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...