Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Kosttilskud til en travl hverdag

Kosttilskud til en travl hverdag

Jeg synes tit det kan være en jungle med gode råd til diverse kosttilskud. Man kan ofte købe sig fattig og ender alligevel med ikke rigtigt, at få ordentlig gang i de sunde rutiner. Det er i hvert fald sket en del gange for mig.

I min travle hverdag med lange dage på job, samt 2 børn - bliver det desværre ikke altid tid til at spise så sundt eller varieret som jeg egentlig burde. Derfor har jeg fundet 4 gode kosttilskud, som hjælper mig med at få lidt mere sundt ind i min hverdag på en hurtig og enkel måde.

Pukka Juicy Wheat Grass

For mig er dette lille pulver-shot et vidunder. Mange fortalere for hvedegræs har mange påstande om dets sundhedsmæssige egenskaber. Lige fra velvære til forebyggelse af kræft, hvilket i mit hoved er en kæmpe bonus. Dog er det ikke 100% dokumenteret endnu, men man kan læse mange gode historier om dette på nettet. Ikke nok med det, så hjælper det også på nedenstående:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Afgiftning og udrensning
 • Mental klarhed
 • Styrker nerverne
 • Styrker immunforsvaret
 • Hjælper på en dybere samt bedre søvn

Jeg tager enten et shot om morgen eller inden jeg går i seng. Det er meget enkelt og simpelt – 1 teskefuld med top, blandet med vand i et lille shot glas. Det smager ikke fantastisk, men smager af ”jeg-gør-noget-godt-for-min-krop”.

Citron chaud pressé

Som det så fornemt hedder på fransk. I bund og grund er det egentlig ”min første kop”, som jeg tager om morgen. Det består af kogt vand med saften af ½ citron i. Det skulle eftersigende være en god måde at kickstarte dagen på og skulle være godt for:

 • Fordøjelsen
 • Hud
 • Energiniveauet
 • Væskebalance
 • Oppustethed

Man kan sige, at det er en lille slags mini-hverdags-detox. En meget nem og billig måde, at gøre lidt velvære for sig selv på.

Chia Frø

Chia frø er små magiske sundhedsbomber, som jeg spiser i min morgenmad, enten ovenpå min skyr eller i min havregryn. Det er som sagt helt små magiske sundhedsbomber med 5 helt unikke egenskaber:

 • Indeholder Omega-3-fedtsyrer. 2 skefulde indeholder mere end 1 laksefilet.
 • Er rig på antioxidanter - faktisk 15 gange flere i en broccoli
 • Indeholder 6 gange så meget kalk end i sødmælk
 • Har 4 gange så mange kostfibre som hørfrø
 • Er fyldt med proteiner, lige så meget som solsikkefrø.

Det er en nem måde at blive rig på ovenstående punkter og så smager de ikke at noget. Selv mine 2 drenge får det i deres havregryn om morgen.

Bio-Strath

Bio-Strath var et gammelt råd jeg fik af min svigermor, da min ældste søn startede i vuggestuen og blev ramt af de diverse typiske børnesygdomme. Nu er det blevet en fast rutine herhjemme til os alle sammen.

Jeg putter dråberne i et glas juice, gerne morgen og aften. Bio-Strath har været en stor hjælp herhjemme til at forebygge vores immunforsvar, fordi den er så rig på vitaminer og mineraler. Dette gør at den fremmer organismens evne til at udnytte næringsstofferne i kosten og styrker kroppen til at forsvare sig bedre imod forskellige bakterier.

7-9-13 så går vi sjældent ned med influenza herhjemme.

Se med her hvor vi giver dig overskud, energi og velvære med Pukka the

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...