Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Kosttilskud til en travl hverdag

Kosttilskud til en travl hverdag

Jeg synes tit det kan være en jungle med gode råd til diverse kosttilskud. Man kan ofte købe sig fattig og ender alligevel med ikke rigtigt, at få ordentlig gang i de sunde rutiner. Det er i hvert fald sket en del gange for mig.

I min travle hverdag med lange dage på job, samt 2 børn - bliver det desværre ikke altid tid til at spise så sundt eller varieret som jeg egentlig burde. Derfor har jeg fundet 4 gode kosttilskud, som hjælper mig med at få lidt mere sundt ind i min hverdag på en hurtig og enkel måde.

Pukka Juicy Wheat Grass

For mig er dette lille pulver-shot et vidunder. Mange fortalere for hvedegræs har mange påstande om dets sundhedsmæssige egenskaber. Lige fra velvære til forebyggelse af kræft, hvilket i mit hoved er en kæmpe bonus. Dog er det ikke 100% dokumenteret endnu, men man kan læse mange gode historier om dette på nettet. Ikke nok med det, så hjælper det også på nedenstående:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Afgiftning og udrensning
 • Mental klarhed
 • Styrker nerverne
 • Styrker immunforsvaret
 • Hjælper på en dybere samt bedre søvn

Jeg tager enten et shot om morgen eller inden jeg går i seng. Det er meget enkelt og simpelt – 1 teskefuld med top, blandet med vand i et lille shot glas. Det smager ikke fantastisk, men smager af ”jeg-gør-noget-godt-for-min-krop”.

Citron chaud pressé

Som det så fornemt hedder på fransk. I bund og grund er det egentlig ”min første kop”, som jeg tager om morgen. Det består af kogt vand med saften af ½ citron i. Det skulle eftersigende være en god måde at kickstarte dagen på og skulle være godt for:

 • Fordøjelsen
 • Hud
 • Energiniveauet
 • Væskebalance
 • Oppustethed

Man kan sige, at det er en lille slags mini-hverdags-detox. En meget nem og billig måde, at gøre lidt velvære for sig selv på.

Chia Frø

Chia frø er små magiske sundhedsbomber, som jeg spiser i min morgenmad, enten ovenpå min skyr eller i min havregryn. Det er som sagt helt små magiske sundhedsbomber med 5 helt unikke egenskaber:

 • Indeholder Omega-3-fedtsyrer. 2 skefulde indeholder mere end 1 laksefilet.
 • Er rig på antioxidanter - faktisk 15 gange flere i en broccoli
 • Indeholder 6 gange så meget kalk end i sødmælk
 • Har 4 gange så mange kostfibre som hørfrø
 • Er fyldt med proteiner, lige så meget som solsikkefrø.

Det er en nem måde at blive rig på ovenstående punkter og så smager de ikke at noget. Selv mine 2 drenge får det i deres havregryn om morgen.

Bio-Strath

Bio-Strath var et gammelt råd jeg fik af min svigermor, da min ældste søn startede i vuggestuen og blev ramt af de diverse typiske børnesygdomme. Nu er det blevet en fast rutine herhjemme til os alle sammen.

Jeg putter dråberne i et glas juice, gerne morgen og aften. Bio-Strath har været en stor hjælp herhjemme til at forebygge vores immunforsvar, fordi den er så rig på vitaminer og mineraler. Dette gør at den fremmer organismens evne til at udnytte næringsstofferne i kosten og styrker kroppen til at forsvare sig bedre imod forskellige bakterier.

7-9-13 så går vi sjældent ned med influenza herhjemme.

Se med her hvor vi giver dig overskud, energi og velvære med Pukka the

Follow
Line Maria Christensen

Jeg er uddannet indenfor modebranchen og arbejder hos Dixie som designer og deres kreative hoved, hvilket jeg har gjort de sidste 4 år. Jeg har en stor passion for alt det kreative og har en stor nysgerrighed for nytænkning. Jeg er tit på farten og derfor går jeg meget op i skønhedsprodukter, som passer til mig og min hverdag, samt er med til at gøre min hverdag nemmere men flottere ;)

Loading...