Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få overskud, energi og velvære med Pukka The

Få overskud, energi og velvære med Pukka The

Pukka The - Certificeret Økologisk

Man forbinder Nicehair.dk med skønhed og ikke mindst kvalitet til en god pris. Derfor syntes vi at det var oplagt, at Pukka The skulle være en del af sortimentet.

Alle urterne som bliver brugt til Pukka The stammer fra økologiske og bæredygtige kilder og er fremavlet i stor respekt med naturen og ikke mindst miljøet.

Pukka The er ægte og autentisk - med et indhold af unikke økologiske urter og de smukke farvestrålende fairtrade æsker. De smager som de udstråler, lækkert design og topkvalitet. På grund af den meget høje kvalitet har Pukka The flere gange vundet guld medaljer ved Great Taste Awards.

Skønhed, hvile, sove og motion hænger ofte sammen.

Man har en god fornemmelse i kroppen, når man drikker en skøn kop the med økologiske urter. Der findes mange forskellige smag og varianter der har forskellige indvirkninger på sind og krop:

  • En te kan rense sindet og give fornyet energi.
  • En anden kan give ro og velbehag.
  • En tredje kan endda give dig følelsen af en opløftet sjæl.

Og for at opnå alt dette, når du nyder en kop Pukka The, er det vigtigt at få hvilet og sovet tilstrækkeligt, spise sundt og varieret, samt dyrke motion som fx kunne være yoga. Ved hjælp af de helende urter kan man finde ny energi om morgenen eller hele dagen og en dejlig ro om aftenen.

Få overskud, energi og velvære med Pukka The

Jeg anbefaler the med fennikel mod oppustet mave.

Nogle elsker smagen af fennikel og andre hader den. En fennikel the virker på fordøjelsen og giver en mindre oppustet mave, da frøene går ind og bekæmper luft i tarmene. Jeg føler mig ikke så oppustet, når jeg drikker the med fennikel og er nu blevet stor tilhænger af den.

Mit tip: Jeg presser gerne lidt citronsaft i min the, så den lakridsagtige smag ikke er så gennemtrængende.

Vil du se vores udvalg af Pukka The, så klik her!

Se også kosttilskud til en travl hverdag

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...