Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Jeg er vild med Rønsbøl fordi...

Jeg er vild med Rønsbøl fordi...

Rønsbøl er efterhånden kendt og elsket af mange, og det er der også god grund til. Læs med og hør om, hvorfor jeg er blevet så glad for serien, og se hvilken maske der gør underværker for mig!

Udover at være en super effektiv serie, er Rønsbøl også kendt for at lave rene produkter uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Jeg vil vise jer mine tre favoritprodukter fra serien og fortælle hvorfor.

Jeg er vild med Rønsbøl fordi...

Rønsbøl Face Wash

Rønsbøl Face Wash er virkelig en lækker rens til morgen og aften. Om morgenen når man gerne vil kvikkes lidt op, masserer jeg denne face wash ind i huden med koldt vand, og om aftenen, hvor man skal beroliges inden sengetid, gør jeg det samme blot med lunkent vand. Efter rensning efterlades min hud hverken stram eller tør, som andre renseprodukter kan gøre. Jeg føler derimod, at min hud er efterladt dejlig blød. Den indeholder grøn te, som er antioxidant samt panthenol, som udover at være fugtgivende også virker antiinflammatorisk.

Så denne face wash er min favorit, da den renser skidt og snavs væk, men samtidigt tilføjer fugt til min hud.

Rønsbøl Skin Tonic

Rønsbøl Skin Tonic er en let spray, som man bruger efter afrensning. Den lukker porerne igen efter huden er blevet renset, og forbedrer fugtoptagelsen ved dag- eller natcreme. Det, som jeg godt kan lide ved denne skin tonic er, at man er fri for at bruge vatrondeller, da den er på spray, og at man også kan bruge den som makeupfjerner – også til mascara.

Rønsbøl Aqua Mask

Til slut er min favoritmaske Aqua Mask. Især nu hvor vejret er koldere, gør denne maske virkelig underværker for min stramme og tørre hud. Man kan enten bruge den som en maske, der masseres ind i huden og sidder et kvarters tid, eller man kan sove med den på. Dette gør jeg! Den er så let, at man ikke bemærker, at den er på huden. Når jeg så vågner næste morgen og renser min hud, er den frisk og fugtet. Og jeg er sikker på, at den har mindsket små urenheder i løbet af natten også!

Jeg er fan!

Alt i alt en serie som giver alt hvad din hud behøver, og samtidig er uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...