Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Sådan får du mindre synlige porer i ansigtet

Synlige porer i ansigtet kan være en stor frustration for mange mennesker – især kvinder, hvor mange også synes, at det kan påvirke udseendet af deres makeup. Selvom porer er en naturlig del af vores hudstruktur, ønsker mange at minimere størrelsen af porerne for at opnå en mere jævn og glat hud.

Er du en af dem, der er meget generet af dine porer? Så får du her nogle tips og tricks til at hjælpe dig med at få mindre synlige porer i ansigtet.

Sådan får du mindre synlige porer i ansigtet

Rens din hud grundigt

En vigtig del af at minimere synlige porer er at holde din hud ren og fri for overskydende olie og snavs. Brug en mild ansigtsrens eller skum for at fjerne urenheder fra hudens overflade. Vær forsigtig med ikke at gå for hårdt til værks, så huden bliver irriteret og udtørret, da det kan føre til overproduktion af olie og tilstopning af porerne, hvilket kan give urenheder som bumser og hudorme.

Eksfoliér regelmæssigt

Eksfoliering er afgørende for at fjerne døde hudceller, der kan tilstoppe porerne og få dem til at se større ud. Brug en mild ansigtsscrub eller kemisk eksfolierende peel med f.eks. salicylsyre eller glykolsyre. Vær forsigtig med ikke at overeksfoliere, da det kan irritere huden. 1-2 gange om ugen er normalt tilstrækkeligt til at holde huden glat og fri for døde hudceller eller talg.

Brug produkter med retinol

Retinol er en ingrediens, der kan hjælpe med at forbedre hudens struktur og reducere synligheden af porer. Retinol er en form for A-vitamin, som er det, hudlæger ofte ordinerer som effektivt middel mod hudproblemer som akne, ligesom det også har rigtigt gode anti-age-egenskaber. Det stimulerer nemlig kollagenproduktionen og hjælper med at forny cellefornyelsen i hudens overflade. Det kan i lede til en glat, jævn hud, med masser af glød og fylde.
Brug for eksempel en fugtighedscreme eller serum med retinol i din aftenrutine, og husk altid at bruge solbeskyttelse om dagen, da retinol kan gøre huden mere følsom over for solen, så du risikerer at blive forbrændt og få solskader eller andre hudproblemer.

Sådan får du mindre synlige porer i ansigtet

Prøv en ansigtsmaske

En anden måde at rense huden for overskydende talg/olie, der kan påvirke dine porer, er ved at anvende en rensende ansigtsmaske særligt udviklet til fedtet hud. Disse masker – heriblandt ler- og kulmasker – er kendt for deres evne til at absorbere overskydende olie og urenheder fra huden, og de kan også hjælpe med midlertidigt at stramme porerne og give en mere jævn hudtekstur. Brug en ansigtsmaske en gang om ugen eller efter behov for at rense og forfine dine porer.

Undgå tunge, oliebaserede produkter

Tunge, oliebaserede hudplejeprodukter kan tilstoppe porerne og gøre dem mere synlige. Derfor er det en god ide i stedet at vælge lette, vandbaserede produkter udviklet til fedtet hud, der ikke vil tilstoppe porerne. Kig eventuelt også efter produkter, der er mærket "ikke-komedogen", da de er formuleret til at ikke tilstoppe porerne.

Hold din hud fugtet

Selvom det kan virke modstridende, kan det at anvende fugtgivende produkter på huden hjælpe med at mindske synligheden af porerne. Når huden er dehydreret, kan den blive tør og skællende, hvilket kan få porerne til at se større ud. Brug en let og fugtgivende ansigtscreme, der passer til din hudtype, og sørg for at drikke nok vand for at holde din hud fugtet indefra.

Brug en primer under din makeup

Vil du gerne mindske synligheden af dine porer i ansigtet kan du med fordel bruge en god primer udenr din makeup. Det hjælper ikke blot med at forlænge holdbarheden af din foundation, det hjælper også med at sikre en mere jævn og glat overflade og mindsker chancerne for, at makeuppen ”sætter” sig i porerne.
Vælg gerne en poreminimerende primer for at sikre det allerbedste resultat.

Sådan får du mindre synlige porer i ansigtet

Sammensæt din egen perfekte hudplejerutine

Ved at følge nogle af de ovenståedne råd, kan du selv sammensætte den helt rigtige hudplejerutine specifikt tilpasset din hudtype, som kan hjælpe med at minimere synligheden af porer i ansigtet.

Vil du have flere tips til håndtering af f.eks. fedtet hud, kan du læse mere i vores artikel Hudpleje og makeup til fedtet hud.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...