Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvad gør rygning for din hud?

Hvad gør rygning for din hud?

Lidt om rygnings negative effekter på huden

Du kender efterhånden til alle advarsler om de store sundhedsskadelige effekter, som rygning kan medføre, men ved du også hvor meget rygning påvirker din hud?

Der er ikke lavet de store videnskabelige undersøgelser af rygnings effekt på huden på det mikroskopiske plan, men alligevel er man ikke i tvivl om den række af negative konsekvenser, rygning har for huden: den vil syne mere grålig, du får flere og dybere rynker, huden bliver grovporet og tør, uelastisk og slap. Ikke helt den udstråling man går og drømmer om, vel!?

Rygning er selvfølgelig ikke den eneste faktor, der påvirker huden og dermed dit udseende. Andre faktorer som sol, hormoner, stress og kost spiller også ind. Rygning er dog den vigtigste faktor, som du selv kan gøre noget ved, og fra den dag du stopper, vil du langsomt kunne se forbedringer.

Du kan også hjælpe hudens glød tilbage med pleje, og her anbefaler vores kosmetolog produkter, der indeholder stabiliseret C-vitamin, A-vitamin og masser af antioxidanter og hexapeptider, som eksempelvis Multivitamin Power Serum fra Dermalogica. Den trænger dybt ned i huden, mindsker fine linier, stimulerer celledannelsen og forbedrer elasticiteten i huden.

Hvad gør rygning for din hud?

Find produktet lige her:

Eller dette produkt, som er lidt billigere:

Endnu billigere:

Fakta om rygnings effekt på huden:

Rygning reducerer dannelsen af collagen, der er et bindevæv i huden, og det reducerer også cirkulationen i huden. Derudover gør nikotin huden tyndere – og dermed mindre elastisk – og den ældes hurtigere end normalt.

Rygning giver din hud et grå skær, fordi blodcirkulationen bliver nedsat. For til trods for at solen kan give en vis glød og kulør, er det en god blodcirkulation, der gør, at huden ser sund ud.

Vil du læse mere om rygning og de effekter det har for din hud, kan du læse mere på liv.dk, som er en side med fakta om rygning, som Kræftens Bekæmpelse står bag.

og forresten - rynker kvinders hud nemmere?

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Loading...