Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Rynker kvinders hud nemmere?

Kender du også ham, som kun bruger halv så meget tid og halv så mange penge på sin hud som dig og alligevel er hans hud i samme stand som din?

Jeg kan hér give dig viden og svar på, om der overhovedet er forskel på mænd og kvinders hud. Hvordan ses forskellen på vores hud anatomisk. Læs med og du vil blive klogere.

Rynker kvinders hud nemmere?

Mænds hud

Mænds hud er 2 mm og 24% tykkere end kvindens, hvilket betyder at mænds hud indeholder mere collagen. (Collagen er et protein i huden, som giver fasthed.)

I de første 30 leveår, er mandens hudstruktur utrolig fast og meget elastisk. Derudover er mandens hud mere fedtet og har en højere ph-værdi end kvindens, hvilket gør at huden er del mere modstandsdygtig for udefrakommende påvirkninger end kvindens hud.

MEN, hør så lige her… - nu får mænd en overhaling! For efter de 30 år, sker en drastisk forandring. Mandens hud bliver pludselig meget tynd, tør, slap og vil være ekstra udsat for solskader.
Først efter 50 års alderen, stabiliseres huden på ny og ændrer sig kun ganske lidt i de kommende år.

Rynker kvinders hud nemmere?

Kvinders hud

Efter kvindens overgangsalder, falder hormonproduktionen og det har en kæmpe betydning for dannelsen af rynker. Huden er ikke længere så fast og spændstig som dengang hormonproduktionen var i top.

Her kommer så den store forskel på mænd og kvinders hud.

Fibrene i kvindens bindevæv løber næsten parallelt, hvor vævet i mandens hud løber på kryds og tværs og derfor er mere stabilt.

Årsagen til forskellen er, at kvindens hud skal kunne udvide sig under graviditeten. Der skal være plads til at barnet kan vokse, brysterne skal kunne rumme de aktive mælkekirtler og der skal være plads til ekstra fedtdepoter.

Har kvinder så virkelig dårligere kort på hånden hvad rynker angår?

Svaret er både ja og nej!

Ja fordi at kvinder fra naturens side virkelig har dårligere kort på hånden med hensyn til aldersforandringer af huden.

Nej fordi kvinder generelt er bedre til at beskytte og pleje sin hud imod de ydre påvirkninger, som fører til de dybe rynker.

De seneste år er mændene virkelig kommet på banen, hvad angår skønhed, pleje og vedligeholdelse af huden. Der er på ingen måde det samme tabu omkring at mænd gør noget ud af sig selv, som der eksempelvis var for bare 20 år siden.

THUMBS UP DRENGE!

Lad os alle fortsætte det gode arbejde og holde os smukke i huden.

Follow
Pernille Hansen

Hej, Verdenen af skønhed er en branche, som er min store passion! Jeg er klækket ud som frisør, kosmetolog, vippetekniker og negletekniker. Jeg er en erfaren vejleder, indenfor makeup-, hår- og hudprodukter. Følg med i mine blogindlæg og du vil få masser af tips, tricks og viden!

Loading...