Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 25% PÅ 10 POPULÆRE HÅRPLEJEBRANDS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Har du lavet et forårstjek på dit hår?

Har du lavet et forårstjek på dit hår?

Foråret har gjort sit indtog og sommeren er på vej, det betyder, at vi vil tilbringe flere timer udendørs. Selvom vi stadig har forholdsvis lave temperaturer, er forårssolen skarp, så derfor er det vigtigt at beskytte håret mod solens stråler. Især farvet hår er ekstra udsat for at falme og miste glansen.

Hvis dit hår alligevel ændrer sig, kan du bruge en farvebombe, som frisker farven op. Læs evt. indlægget: Falmet hårfarve?

Hos NiceHair.dk kan du finde produkter, som både beskytter hovedbunden og hårstrået. Det bedste vil være, at starte dagen ud med at bruge UV-beskyttende shampoo og conditioner i badet og derefter påføre håret en creme eller spray, så du er klar til at nyde foråret udendørs. Efter vinterens kulde og blæst har dit hår også brug for ekstra fugt. Brug derfor en god hårkur for at få glansen tilbage i dit hår.

Her er mine 3 favorit solprodukter

Har du lavet et forårstjek på dit hår?

Jeg starter med at bruge shampoo fra Kérastase Bain Apres-Soleil Care Index. Det er en mild shampoo, som beskytter håret mod sol, klor- og saltvand. Den renser skånsomt håret og efterlader det smørblødt. Den er samtidig rigtig god til dig med et farvebehandlet hår, da den lægger et UV-filter på hårstrået, og har plejende ingredienser i sig.

Herefter påfører jeg Redken Color Extend Sun After-Sun Mask i fugtigt hår. Denne maske indeholder mangoolie, som er kendt for at reparere et skadet hår. Den skal sidde i 5-15 minutter, men jeg vil anbefale, at lade den side 15 minutter, for et lækkert og blødt resultat.

Til slut sprayer jeg med Redken Color Extend Sun Reflective Glow. Den kan du bruge i både fugtigt og tørt hår, for at tilføre glans samt UV-beskyttelse. Denne spray giver lige det sidste glansfulde finish, og er perfekt at have med i tasken, hvis du lige skal shine håret op i løbet af dagen.

Hår vokser hurtigere i sommerhalvåret

En af de vigtigste ting i jagten på et sundt og smukt hår, er at få klippet de spaltede spidser af inden skaden er sket. Besøg gerne din frisør hver 3. måned, så dine spidser hele tiden er sunde. Vores hår vokser generelt hurtigere i sommerhalvåret, så derfor er det et godt tidspunkt, at få klippet spidserne, så de er helt klar til den nye sæson.

Har du lavet et forårstjek på dit hår?

Nyd solen, og pas godt på dit hår

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...