Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 25% PÅ 10 POPULÆRE HÅRPLEJEBRANDS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Falmet hårfarve?

Det kan være noget af en opgave, at holde sit farvede hår flot og glansfuldt hen over forårs- og sommerperioden. Selvom du bruger UV-beskyttelse i dit hår, kan farven godt falme lidt og synes mat.

Test af Id Hair's Colour Bomb

Jeg har testet Id Hair Colour Bomb i farven Hot Chocolate.

Denne conditioner kan du bruge imellem dine farvninger, for at friske farven op. Den fås i en række farvenuancer, så du skal blot vælge den, der passer til dig.

Falmet hårfarve?

Jeg har valgt denne chokoladebrune farve, da jeg er brunhåret. Som I kan se på førbilledet, har jeg en del lyse spidser i mit hår. Det skyldes til dels, at mit hår allerede har været udsat for nogle af forårets solstråler.

Jeg vasker mit hår i Kérastase Soleil Bain Après Anti-Damage Shampoo, og håndklædetørrer derefter mit hår, så farvebomben kan trænge godt ind.

Jeg anbefaler, at benytte engangshandsker, da denne conditioner er fyldt med farvepigmenter.

Falmet hårfarve?

Jeg fordeler den godt i hele håret, og bruger en plastik kam til at frisere igennem, så jeg er sikker på, at produktet er kommet i hele håret. Jeg lader den sidde i 15 minutter for at få den maximale indvirkning. Så skylles den grundigt ud.

Falmet hårfarve?

Og se lige efterbilledet! Mit hår er nu frisket op igen, og har fået fornyet sin glans.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...