Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Gør dig selv en tjeneste - prøv Clarins maekup!

Jeg har altid været vild med Clarins’ produkter. Især deres bodylotion Clarins Moisture-Rich Body Lotion For Dry Skin er et fast produkt på min badeværelseshylde!

Gør dig selv en tjeneste - prøv Clarins maekup!

Men Clarins laver ikke kun skønne cremer og renseprodukter – de laver også super lækkert make-up! Læs med her hvor jeg skriver lidt om to personlige favoritter for en smuk hud :-)

En god primer er den perfekte start på en fejlfri hud!

Hvis ikke du allerede har en primer, kan jeg kun anbefale dig, at investere i én. En primer bruges som en form for base under din foundation eller pudder og udligner hudens små ujævnheder og nuancer. Du vil opleve, at din hud bliver meget pænere og mere ensartet, end hvis du kun bruger en foundation.

Gør dig selv en tjeneste - prøv Clarins maekup!

Jeg bruger i øjeblikket Clarins Instant Light primer Jeg har valgt nuancen Rose, som giver et let og naturlig look, og som lysner alle typer af hudfarver, hvilket gør, at huden ikke kommer til at se tung ud efter påføring af andet makeup. Jeg er vild med den, fordi den har en dejlig cremet konsistens og så får den min make-up til at holde meget længere!

En foundation der holder!

Efter påføring af primeren lader jeg den lige trænge ind et par minutter. Derefter bruger jeg Clarins Skin Illusion Foundation som er en fugtgivende foundation, der giver et virkelig flot finish, som holder! Den har en medium dækning, hvilket gør, at den ser naturlig ud, men samtidig dækker den også jævnt uden at ligne en maske.

Gør dig selv en tjeneste - prøv Clarins maekup!

Personligt er jeg især vild med, at den indeholder en tilpas mængde af fugt, så min hud ikke føles tør og stiv, men samtidig heller ikke skinner. Jeg bruger foundationbørsten fra Hot Make-up til at lægge foundationen med – det giver lige det sidste for et perfekt og ensartet resultat :-)

Du kan se alle de andre lækre produkter fra Clarins lige her: Clarins

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Relaterede produkter

Loading...