Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Jeg er så heldig at få lov til at teste den originale glattebørste fra Dafni. Mine forventninger er tårnhøje, for jeg har hørt meget godt om den.

Jeg når nærmest kun lige ind ad døren med glattebørsten, inden jeg går i gang med projekt "glat-krøller-ud-på-ingen-tid". Jeg har glædet mig til at prøve glattebørsten, og da jeg får den pakket ud af indpakningen, kan jeg virkelig mærke, at det er en kvalitets styler. Den ligger rigtig godt i hånden, og der er kræset for detaljerne. Den er faktisk tungere, end jeg forventede, men slet ikke så tung, at det bliver ubehageligt at glatte håret.

Den har en lang ledning og kun én knap til at tænde og slukke på, hvilket i mine øjne faktisk er meget smart. Så er man i hvert fald sikker på, ikke at gøre noget forkert. Den har dog ingen temperaturindstillinger, men temperaturen er låst fast på 185 grader, hvilket er den ideelle temperatur til at glatte håret, da det hverken er for lavt til at kunne glatte tykt hår eller for høj temperatur, så man skader håret mere end højst nødvendigt.

Her er min test af Dafni glattebørsten

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Jeg tænder glattebørsten, og knappen skifter hurtigt fra rødt til grønt lys, hvilket betyder, at den er klar til brug. Børsten lover, at man ikke engang behøver at inddele håret, og det bliver i hvert fald testet i mit store og krøllede hår. Jeg starter med at rede mit hår igennem med en almindelig børste (det er vigtigt, for at opnå et godt resultat) og derefter sprayer jeg varmebeskyttelse i hele håret. Så reder jeg mit hår igennem med glattebørsten.

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Man kan sagtens sætte glattebørsten helt ned til hovedbunden og hen over ørerne, for det er kun det lilla område på børsten der bliver varm, så man skal ikke være nervøs for at brænde sig eller komme til at svitse et øre. (bare sørg for at øret ikke kommer ind imellem de lilla dupper). Den glider nemt og smertefrit igennem håret, og det bliver tydeligt glattere. (Dog anbefaler jeg, at man ikke har for mange produkter i håret i forvejen, da det ellers kan rive lidt.) Det tager ingen tid at få glat hår!

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Jeg må indrømme, at jeg lige delte håret i to sektioner på baghovedet, for at være sikker på at få krøllerne glattet ordentligt ud helt nede fra hårrødderne (man er vel frisør?!), men har man ikke lige så tykt hår som mig, er det slet ikke nødvendigt. Da jeg har kørt glattebørsten igennem hele håret, kan jeg se, at håret ser glansfuld og sundt ud og slet ikke kruset i spidserne, som det nogle gange godt kan, når jeg glatter det med et glattejern. Til slut bruger jeg en olie i hårspidserne for at gøre det dejlig blødt.

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Jeg bruger max 5 min i alt (!!) på at gå fra krøltop til lækker glat hår, uden at det ser helt fladt ud. Det er jo intet mindre fantastisk i mine øjne!

Min dom over Dafni

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Jeg har prøvet en billigere kopi af Dafni glattebørsten, der desværre både rev og var meget hård ved håret. Men Dafni børsten er klart pengene værd! Den glider fantastisk let igennem håret, og håret bliver ikke synligt skadet, som med et almindeligt glattejern, der godt kan få de tørre spidser til at se endnu mere tørre ud.

Det bedste af det hele er, at den er så super hurtig at anvende. Den bliver hurtig varm, og derefter kan man bare sætte børsten i håret, og vupti! - lækkert glat hår på ingen tid!

Glat krøllerne ud med Dafni glattebørste

Læs mere om min nye bedste ven Dafni lige her:
Dafni

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...