DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush
-20%

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush

(3 Bedømmelser)
Vejl. pris 1.495,00 kr
Din pris 1.195,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush er den originale glattebørste. Denne revolutionerende børste er med keramisk belægning af højeste kvalitet, og glatter dit hår på få minutter. Børsten er utroligt nem at bruge, og er perfekt at bruge i en travl hverdag, hvor det at ordne hår gerne må gå stærkt. Til forskel ved brug af glattejern, hvor håret skal deles op i små sektioner, kan man med denne børste tage større dele af håret, faktisk op til 5 gange så meget hår, som man kan ved glattejern, og derved spare en hel del tid.

Børsten er på 400 Watt, modsat andre lignende glattebørster, som har langt mindre Watt. Dette sikrer både en hurtig opvarmning og en konstant temperatur. Bagsiden af børsten er lavet af varmeresistent plastik, hvilket betyder at den ikke bliver overophedet, og derved brænder man sig ikke. Børsten slukker automatisk efter 15 minutter.

Den holder en konstant temperatur på 185 º C, som er den ideelle temperatur at style håret ved. Yderst på de lilla børstehår, er spidsen sort, og disse bliver ikke varme, således at børsten kan køres helt tæt ved hovedbunden, uden at man skal være bekymret for at brænde sig i hovedbunden. Børsten bliver varm på under et minut, og når det røde lys skifter til grøn, er børsten klar til brug. Hvis børsten trænger til rengøring, kan den renses med en fugtig klud. DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush bør kun bruges i helt tørt hår.

Uanset om du har bølger, krøller, kruset elller flyvsk hår, vil denne børste glatte håret hurtigt og skånsomt. Med denne glattebørste har glatning aldrig været nemmere.

Detaljer:

 • Den originale glattebørste
 • Med keramisk belægning
 • Nem at bruge
 • Varm på under 1 minut
 • Ledning længde: 2,2 meter
 • 400 Watt
 • Varmeresistent plastik på bagsiden

Anvendelse:

 • Start med at rede håret godt igennem med en almindelig børste
 • Tag en stor tot hår
 • Hold fast i spidsen af totten og hold håret stramt ind mod børstehovedet
 • Kør børsten langsomt igennem håret
 • Fortsæt gennem hele håret
DAFNI

Anmeldelser

By

positivt overrasket!

Jeg har ventet meeeget lang tid med at købe den her, da den er i den dyre ende, men jeg tog mig sammen, fordi jeg var træt af min billige udgave af en glattebørste. Jeg har krøllet hår, og oftest følger der kruset hår med det og babykrøller der står ud over det hele, men at glatte hår tager viiildt lang tid så orker det aldrig. Men den her er sgu for real! Har prøvet den en gang og mit hår er næsten lige så glat som hvis jeg brugte mit glattejern! Man kan bare mærke kvalitet fra den børste i forhold til min kopi! Mange penge, men har ikke fortrudt det! Kan nu glatte mit hår på få minutter! :))))))))))
By

Farvel til kruset hår

Den bør ejes af alle piger med kruset hår. Den er brugervenlig og det tog UNDER 3 minutter at glatte mit hår
Ville ønske at jeg kunne sætte billeder på denne anmeldelse :)
Hurtig levering, bedste kundeservice SOM SÆDVANLIG - tak fordi I eksisterer
By

Rigtig godt produkt

Jeg har meget tykt og krøllet/kruset hår, som også er ret langt. Jeg kan godt lide et naturligt glat hår, som ikke ser "glattet" ud. Det er præcis det, som denne Dafni børste giver. Det tager ingen tid og jeg bruger faktisk slet ikke mit glattejern længere. Jeg er meget tilfreds.

Indsend bedømmelseDAFNI Hair Straightening Ceramic Brush video

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt