Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Forlæng holdbarheden på dine negle

Forlæng holdbarheden på dine negle

Gider du heller ikke krakelerede og skallende neglelak? Skal det være nemt og superholdbart? Ja? Så læs med her.

Du kender det sikkert; du bruger en masse tid på at lægge en flot neglelak, for der skal både basecoat, neglelak og topcoat på, og så går der én dag og så begynder den at skalle af... træls ikke? Måske betaler du dig fra at få lagt shellac på ved en neglesalon, men det kan også blive dyrt i længden. Lad mig introducere dig for det nyeste hit indenfor negleverdenen, nemlig Le Mini Macaron Gel Manicure.

Det er et revolutionerende mærke, som giver dig gel-lakker og LED-lampe til hjemmebrug, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover det, er det super simpelt og knap så tidskrævende, da gel-neglelakkerne er et 3-i-1 produkt med både base, farve og topcoat i én og har en holdbarhed helt op til 14 dage uden at skalle. Det er da smart.

Du kan købe de fineste startsæt med lampe, fil, neglebåndsskubber, neglelakfjerner pads og én neglelak, og derudover kan neglelakkerne og ekstra remover pads købes separat.

Forlæng holdbarheden på dine negle

Jeg har testet Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Chocolate Sparkle for at se om det er så nemt og holdbart som lovet.

Sådan gik testen

Forlæng holdbarheden på dine negle

Jeg havde i forvejen gelenegle på, som trængte til en kærlig opfyldning. Jeg startede derfor med at file på overgangen fra egen negl til gele, for at få en glidende overgang. Derefter filede jeg neglene, så de havde den ønskede længde og facon. Derefter brugte jeg neglebåndsskubberen til at skubbe neglebåndene tilbage. Efterfølgende påførte jeg et tyndt lag på en negl ad gangen, og satte fingeren ind i LED lampen. Den lyser i 30 sekunder, og så er lakken tør. Den har en geleagtig konsistens, altså lidt tykkere end en almindelig lak, men den er ganske nem at påføre.

Jeg blev overrasket over hvor blød lakken føles på neglene.

Giv neglen et lidt tykkere lag anden gang, og ind under lampen i 30 sekunder igen. Dette gøres med alle neglene. Selvfølgelig tager det lidt længere tid end en almindelig lak, der ikke skal ind under en lampe og tørre, men jeg havde en serie kørende på tv’et i baggrunden, så jeg opdagede ikke rigtigt ventetiden. Når jeg er færdig med alle neglene giver jeg neglebåndene en tur med CND SolarOil Nail Care der er en neglebåndsolie, som opretholder fugtbalancen og giver stærke, sunde negle og neglebånd.

Efter 10 dage med rengøring, opvask og almindelig slitage på neglene er lakken stadig flot og ingen steder er den krakeleret eller skallet af. Man kan godt fornemme, at den er lidt mere gennemsigtig i farven ude på tippen af neglen, men ellers må jeg sige, at jeg er ganske imponeret over hvor holdbar den er. Den har stadig en smuk og glansfuld chokoladebrun farve, og de er lige så bløde som for 10 dage siden. Jeg skal helt sikkert have fat i flere af de smukke farver.

Forlæng holdbarheden på dine negle

Vil du se alle kits og flotte farver fra Le Mini Macaron - finder du det her: Le Mini Macaron

OBS! Le Mini Macaron kan ikke fjernes med almindelig neglelakfjerner, da det er gelelak. Du skal i stedet bruge: Le Mini Macaron Remover Kit 100 Pads.
Køber du startsættene forefindes der 10 stk. neglelakfjerner i pakken.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...