Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Fokus på solbeskyttelse - det betyder det for din hud

Fokus på solbeskyttelse - det betyder det for din hud

Har du problemer med pigmentpletter i ansigtet? Så skal du beskytte din hud ekstra godt, så de ikke bliver endnu mere synlige. Eksempelvis er mange plaget af pigmentforandringer på overlæben - det såkaldte ”kakaooverskæg” - og vil man gerne holde pigmentforandringerne under kontrol, så er solbeskyttelse simpelthen essentielt.

Du ved sikkert, at der både findes UVA og UVB-stråler, men kender du forskellen? Vi har undersøgt det, for dig... UVA-stråler findes hele året rundt, selv på overskyede dage. De udgør 95% af de stråler, der rammer jordens overflade. UVA-strålerne passerer gennem skyerne, og du mærker ikke, at de trænger dybt ind i huden. Eftersom de primært producerer frie radikaler, kan de forandre cellerne i huden på lang sigt, hvilket kan forårsage ældning af huden.

UVB-stråler udgør derimod kun 5% af solstrålerne, der rammer jorden. UVB-strålerne gør huden lækker brun, men kan også give forbrændinger, allergiske reaktioner og hudkræft. Husk derfor at tjekke om solcremen beskytter mod både UVA og UVB-stråler, når du tager på sommer- eller skiferie.

Hvis du, ligesom os, for det meste kun bruger solcreme på sommerferien, så guider vi dig nedenfor til nogle super skønne dagcremer, som har indbygget SPF - Så din hud altid er beskyttet

Tør hud

Age Reform Perfecting Day Cream SPF 30 fra Murad er lavet på en unik formel med nøje udvalgte ingredienser, der giver det bedste resultat. Denne dagcreme giver maksimal fugt, som genopretter fugtbalancen og smidigheden i huden. Desuden er cremen beriget med antioxidanter og bredspektret solbeskyttelse, som beskytter huden.

Normal hud

Coola er et skønt mærke med en masse forskellige solcremer i høj kvalitet. Med Coola slipper du for at solcremen fedter!

Aldrende hud

Decleor Protective Anti Wrinkle Cream SPF 15 bekæmper effektivt alderstegn og forhindrer samtidig nye aldringstegn i at opstå. Cremen fra Decleor beskytter også huden mod solens stråler. Den har en let konsistens og absorberes hurtigt. Derudover fremmer Protective Anti Wrinkle Cream dannelsen af kollagen i huden, som reducerer fine linjer.

Sensitiv hud

Ole Henriksen Herbal Day Creme SPF 20 er en beskyttende dagcreme, som giver huden optimal fugt og har en let konsistens. Cremen beskytter både mod luftforurening og UVA-stråler og kan bruges til selv den mest sensitive hud.

Fedtet hud

Blemish Control Oli Control Mattifier SPF 15 fra Murad er en dagcreme, der reducerer talgproduktionen i huden, så du undgår fedtet og skinnende hud. Denne creme har SPF 15 og beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Murad dagcremen er til dig, der ønsker at forebygge solskader, opnå en langvarig oliekontrol og undgå tilstoppede porer i huden.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...