Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
COOLA
COOLA
COOLA
Viser 35 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Farvet Dagcreme
Læbepleje
Serum
Øjencreme
Kropspleje
Kropsbørster/ Handsker
Sol Produkter
Aftersun
Farvet solcreme
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Solstift
Selvbruner
Selvbruner Creme
Selvbruner Handske
Selvbruner Mousse
Selvbruner Olie
Selvbruner Spray
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Farvet Dagcreme
Setting Spray/Mist
Læber
Lipgloss
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fugt
Glød
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

COOLA

Solprodukter med naturlig kraft og beskyttelse

Historien: COOLA så dagens lys i Californien, hvor den tidligere surferinstruktør, Chris Birchby, udviklede de økologiske solprodukter. Begge Chris´ forældre havde haft modermærkekræft, som resultat af mangelfuld solbeskyttelse. Familien havde i årevis haft en livsstil med fokus på økologiske fødevarer. Heraf udsprang idéen til at udvikle økologiske solprodukter. COOLA er udviklet i tæt samarbejde med californiske livreddere. Målet var at opnå, ikke mindre end, 100% beskyttelse mod solens farlige stråler, udelukkende ved brug af naturlige/økologiske ingredienser og helt uden indhold af gift og kemi. COOLA produkterne bliver kun fremstillet i begrænsede oplag, idet produkterne er under konstant udvikling, og fordi de er uden kunstige tilsætningsstoffer, hvilket gør holdbarheden en smule kortere.

Den brændende sol: De fleste mennesker er opmærksomme på at benytte solcreme, når solen står højt på en skyfri himmel. Derimod glemmer mange at benytte solcreme, når det er lidt skyet vejr. Dette er dog en fejl - solens skadelige stråler kan sagtens nå os gennem skydække. Mængden af solcreme varierer naturligvis efter, om der er høj sol eller skyet. Ligesom det varierer alt efter, hvor længe du opholder dig i solen og naturligvis efter, hvor meget tøj, du er iført. Det siger dog sig selv, at høj sol kræver meget mere solcreme, end overskyet vejr. En god fingerregel er at benytte den mængde creme, der svarer til en valnød. Det er ikke nok at smøre sig en enkelt gang under flere timers solbadning. Du er maksimalt beskyttet en time til halvanden ved en enkelt påsmøring og mindre ved kontakt med vand og håndklæde. Du bør smøre dig 30 minutter før solbadningen og benytte solcreme i løbet af dagen. Ubeskyttet stråling af solen kan medføre en hud, der udviser tidlige ældningstegn, som for eksempel tyndere og mere skrøbelig hud med rynker og pigmentpletter. Samtidig kan dit immumforsvar blive udsat for stort pres. Ubeskyttet stråling af huden og afbrænding af det øverste hudlag, kan i værste fald medføre hudkræft.

Ud med skade - ind med beskyttelse: COOLA skaber solprodukter, der yder 100% beskyttelse mod solens skadelige stråler og som samtidig giver optimal pleje og forkælelse af din hud. Derudover er COOLAs produkter naturligvis fri for parabener, petroleum, pesticider, aminobenzoesyre, olier og phthalater, som på ingen måde er til gavn for din hud. Produkterne er smækfyldte med vitaminer, op til 97% økologiske/naturlige ingredienser og essentielle fedtsyrer. Samtidig indeholder produkterne specielle antioxidanter, der forebygger tidlig ældning af din hud. COOLA forsøger at minimere indholdet af solfiltre i deres formler. Dette ved at benytte Fytoplankton istedet. Denne lille organisme lever ved havets overflade og påvirkes konstant af solens stråling og har derfor udviklet en evne til selv at producere en form for solcrreme.

Nicehair og COOLA tager ansvar: Hos Nicehair.dk forsøger vi mere og mere at tage de naturlige produkter i hus. Det betyder noget for os at passe på mennesker, dyr og natur. Defor har vi flere af COOLAs luksuriøse solprodukter i vores varelager. COOLA er det enenste solprodukt i verden, der kan leve op til at benytte 70-97 % certificeret økologiske ingredienser. Samtidig går COOLA indfor at finde ingredienser og leverandører i lokalområdet. Dette blandt andet for at nedskære, såvel de miljømæssige, som de økonomiske omkostninger - hvilket igen fremmer økologisk landbrug i lokalsamfundet. Ved at benytte flere naturlige solbeskyttere, som Fytoplankton, så har COOLA muligheden for at nedbringe mængden af kunstige, men dog godkendte solfilteringredienser.

  • COOLA lægger meget interesse i at samarbejde med organisationer, der beskytter dyrene.
  • Klik på de enkelte COOLA produkter hos Nicehair.dk, for at vide mere om beskyttelse og indhold.

COOLA - 100% solbeskyttelse med maksimal pleje og forkælelse fra de californiske strande.

Loading...