Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% VED KØB FOR MIN. 119KR. PÅ 14 EKSKLUSIVE MÆRKER (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Farvel til pigmenter

Farvel til pigmenter

Siden min graviditet med min yngste søn, har jeg døjet med pigmenter i ansigtet - specielt omkring kindbenene. Jeg har ikke forsøgt at gøre noget ved det og det er derfor kun blevet forværret bla. fordi jeg er ikke været for bleg for at smide mig i solen, så snart jeg har haft mulighed for det. Desværre gør sollyset ikke noget godt for pigmenter, tværtimod for mit vedkommende blev det bare forværret.

Egentlig har jeg altid troet, at pigmenter var noget som kom og gik af sig selv, men efter jeg har gået med det i lang tid, er jeg egentlig kommet til den konklusion, at jeg nok bør gøre noget ved det.

Derfor blev jeg anbefalet behandlingen fra Dermalogica af kosmetologen Mette hos Nicehair, og hun lovede at behandlingen ville være effektiv.

Behandlingen indeholder:

Egentlig synes jeg det er mange penge givet ud for Dermalogica, men jeg må give kosmetologen ret. Behandlingen er og har været fantastisk effektiv for mig.

I en periode har disse 3 produkter været mine morgen- og aftenritualer, hvor cremen C-12 Pure Bright Serum har indgået begge gange.

Min morgen- og aftenrutine

Farvel til pigmenter

Hver gang jeg har brugt disse cremer har jeg sørget for, at mit ansigt har været rent og uden makeup-rester. Hvorefter jeg har gjort følgende:

Trin 1: Taget en lille klat, som i meget lille, fra C-12 Pure Bright Serum. Denne creme har jeg KUN smurt på de områder, hvor jeg synes mine pigmenter har været værst. Og allerede når creme er smurt på, kan jeg mærke hvordan den går ind og arbejder med huden. Det giver en lille ”sviende” reaktion, men bestemt ikke noget der er ubehageligt. Tværtimod synes jeg det er fantastisk, at man kan mærke hvordan cremen arbejder med huden.

Trin 2: Alt efter om det har været morgen eller aften har jeg efterfølgende smurt hele mit ansigt ind i enten Pure Night eller Pure Light. Disse er begge cremer som kan bruges som normale ansigtscremer - men har den effekt, at de går ind og lysner huden en smule. Desuden forstærker den også virkningen af C-12 Pure Bright Serum, jeg har smurt på tidligere.

Min dom over Dermalogica behandlingen

Farvel til pigmenter

Jeg havde faktisk troet, at den eneste måde jeg ville kunne få bugt med mine pigmenter var, ved at investere i en masse behandlinger hos en kosmetolog.

Efter jeg har brugt disse cremer i en periode kan jeg dog se en god forbedring. Jeg er ikke kommet 100% af med dem endnu ( som I kan se på overstående billed), men jeg kan klart se en forbedring. Der er ikke længere tydelige brune pigment pletter.

...det er virkelig en investering, der er givet godt ud

Til trods for min skeptiske tilgang til priserne på de 3 Dermalogica produkter, vil jeg kun anbefale dem til alle som også døjer med pigmenter, for det er virkelig en investering, der er givet godt ud.. Jeg vil fortsætte med at bruge disse produkter…

Sig farvel til pigmenteringer og hej til smuk glød

Follow
Line Maria Christensen

Jeg er uddannet indenfor modebranchen og arbejder hos Dixie som designer og deres kreative hoved, hvilket jeg har gjort de sidste 4 år. Jeg har en stor passion for alt det kreative og har en stor nysgerrighed for nytænkning. Jeg er tit på farten og derfor går jeg meget op i skønhedsprodukter, som passer til mig og min hverdag, samt er med til at gøre min hverdag nemmere men flottere ;)

Loading...