Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ ALLE GAVEÆSKER OG ELEKTRONIK | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Farvel til pigmenteringer og hej til en smuk glød

Farvel til pigmenteringer og hej til en smuk glød

Hvad gør man ved solskader og den kedelige udstråling, huden får efter en sommer med for meget sol?

Denne serie fra Murad, er et must hvis man vil genskabe en mere klar og ensartet hud.

Environmental Shield® er Murads specialudviklede serie til anti-age pleje, som har fokus på at give maksimal beskyttelse mod miljømæssig ældning. Produkterne er udviklet til dig, der har uens hudtone, pigmentforandringer og struktur med linjer. Indholdet af C-vitamin og antioxidanter bidrager til hudens beskyttelse mod miljøbelastninger samtidig med at de mindsker pigmenteringer og giver en smuk glød til huden.

Jeg har udvalgt 2 produkter som jeg mener er uundgåelige i denne serie:

Farvel til pigmenteringer og hej til en smuk glød

Advanced Active Radiance serum indeholder Resilient-C Complex og Ectoine, der reparerer, genskaber og forbedrer hudens naturlige glød og øger forsvaret mod miljømæssige skader som sol og forurening. Produktet kan anvendes af alle, der ønsker mere glød og beskyttelse og effekt mod pigmentskader. Det kan anvendes til alle hudtyper og er især god til aldersgruppen 30+ .

Anvendelse: Påfør Active Radiance Serum dagligt efter at huden er afrenset. Serummet masseres i et tyndt lag ind i huden på hals, ansigt og décolleté. Herefter påfører du din creme.

Farvel til pigmenteringer og hej til en smuk glød

Essential-C Day Moisture med solbeskyttelsesfaktor SPF 30 er en dagcreme, der beskytter, forebygger og genopretter miljøskadet hud, ved at give en høj beskyttelse imod solen og de frie radikaler, samtidig med at fugt, klarhed og elasticitet forbedres. En god dagcreme til normal til tør hud. Cremen har en dejlig citrusduft og giver beskyttelse imod både solskader og aldringstegn.

Her finder du hele serien fra Murad

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Relaterede produkter

Loading...