Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE BRANDS FOR MIN. 199KR. OG SPAR 22%* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Et grønt boost til kroppen!

Et grønt boost til kroppen!

Du kender sikkert allerede Pukka te, den med alle smagene til ethvert formål? Ellers er du gået glip af noget, i hvert fald!

Selv er jeg stor fan af Pukka te, og derfor måtte jeg bare prøve disse tilskud, som de også har lavet! Jeg ELSKER at starte min dag med et sundt tilskud af vitaminer, så derfor skulle jeg naturligvis prøve Pukka Clean Greens, fordi den indeholder 11 grønne fødevarer, som alle er 100% økologiske, bla. spirulina og kålspirer, hvilket i mine ører lyder, som noget min krop har rigtig godt af!

Et grønt boost til kroppen!

OG MIN KROP ELSKER DET!

Jeg har drukket det hver morgen i over en uge nu, hvilket ikke er særlig længe. Dog synes jeg tydeligt, jeg kan mærke en forskel fra før til nu. Min krop føles mere let på en måde, og så synes jeg også, det har hjulpet på min hud, vægt og min fordøjelse (bare lige for at blive en anelse privat her)

Det med vægten er selvfølgelig ikke kun pga. Pukka Clean Greens, men også fordi jeg kost- og motionsmæssigt har gjort noget mere og sundere for min krop. Men jeg føler stadig, at Pukka Clean Greens har haft en positiv indflydelse, og derfor giver jeg det mine største og bedste anbefalinger med på vejen – måske det kan gøre noget godt for dig også?

Tips til flere tilskud!

Udover at anvende Pukka Clean Greens, så tager jeg også chlorella tabletter, som er med til at rense kroppen, med fokus på immunsystemet. Tabletterne er fyldt med blandt andet antioxidanter, vitaminer, mineraler, aminosyrer og proteiner.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...