Et grønt boost til kroppen!

Du kender sikkert allerede Pukka te, den med alle smagene til ethvert formål? Ellers er du gået glip af noget, i hvert fald!

Selv er jeg stor fan af Pukka te, og derfor måtte jeg bare prøve disse tilskud, som de også har lavet! Jeg ELSKER at starte min dag med et sundt tilskud af vitaminer, så derfor skulle jeg naturligvis prøve Pukka Clean Greens, fordi den indeholder 11 grønne fødevarer, som alle er 100% økologiske, bla. spirulina og kålspirer, hvilket i mine ører lyder, som noget min krop har rigtig godt af!

OG MIN KROP ELSKER DET!

Jeg har drukket det hver morgen i over en uge nu, hvilket ikke er særlig længe. Dog synes jeg tydeligt, jeg kan mærke en forskel fra før til nu. Min krop føles mere let på en måde, og så synes jeg også, det har hjulpet på min hud, vægt og min fordøjelse (bare lige for at blive en anelse privat her)

Det med vægten er selvfølgelig ikke kun pga. Pukka Clean Greens, men også fordi jeg kost- og motionsmæssigt har gjort noget mere og sundere for min krop. Men jeg føler stadig, at Pukka Clean Greens har haft en positiv indflydelse, og derfor giver jeg det mine største og bedste anbefalinger med på vejen – måske det kan gøre noget godt for dig også?

Tips til flere tilskud!

Udover at anvende Pukka Clean Greens, så tager jeg også chlorella tabletter, som er med til at rense kroppen, med fokus på immunsystemet. Tabletterne er fyldt med blandt andet antioxidanter, vitaminer, mineraler, aminosyrer og proteiner.

By NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og ny…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Pukka Clean Greens Powder 112 gr.
Vejl. pris 295,00 kr
Din pris 269,00 kr
Pukka Chlorella 150 Tabletter
Vejl. pris 150,00 kr
Din pris 129,00 kr

Nyeste

Føntørring uden smerter

Hvis du har langt eller tykt hår, eller måske gigt i håndleddene, kender du sikkert til smerterne ved at føntørre hår. Jeg har fundet en god føntørrer, der minimerer disse smerter!

Hårets redning til vinter

Få sundt og glansfuldt hår i vinterperioden ved at bruge..... Få svaret her

Relancering af det nye Rønsbøl

Vi har ventet længe, og nu skete det! Relanceringen af det danske hudplejemærke Rønsbøl er kommet!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt