Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Et grønt boost til kroppen!

Et grønt boost til kroppen!

Du kender sikkert allerede Pukka te, den med alle smagene til ethvert formål? Ellers er du gået glip af noget, i hvert fald!

Selv er jeg stor fan af Pukka te, og derfor måtte jeg bare prøve disse tilskud, som de også har lavet! Jeg ELSKER at starte min dag med et sundt tilskud af vitaminer, så derfor skulle jeg naturligvis prøve Pukka Clean Greens, fordi den indeholder 11 grønne fødevarer, som alle er 100% økologiske, bla. spirulina og kålspirer, hvilket i mine ører lyder, som noget min krop har rigtig godt af!

Et grønt boost til kroppen!

OG MIN KROP ELSKER DET!

Jeg har drukket det hver morgen i over en uge nu, hvilket ikke er særlig længe. Dog synes jeg tydeligt, jeg kan mærke en forskel fra før til nu. Min krop føles mere let på en måde, og så synes jeg også, det har hjulpet på min hud, vægt og min fordøjelse (bare lige for at blive en anelse privat her)

Det med vægten er selvfølgelig ikke kun pga. Pukka Clean Greens, men også fordi jeg kost- og motionsmæssigt har gjort noget mere og sundere for min krop. Men jeg føler stadig, at Pukka Clean Greens har haft en positiv indflydelse, og derfor giver jeg det mine største og bedste anbefalinger med på vejen – måske det kan gøre noget godt for dig også?

Tips til flere tilskud!

Udover at anvende Pukka Clean Greens, så tager jeg også chlorella tabletter, som er med til at rense kroppen, med fokus på immunsystemet. Tabletterne er fyldt med blandt andet antioxidanter, vitaminer, mineraler, aminosyrer og proteiner.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...