Er du træt af at dufte af det samme hver dag?

Min anbefaling af Karl Lagerfeld Pour Homme EDT

Hvis jeg selv kunne vælge, duftede alle mine parfumer af bacon, men pigerne er ikke helt så begejstrede for branket gris, så derfor har jeg inviteret Pour Homme EDT af mærket Karl Lagerfeld hjem i mit skab.... Og jeg er meget begejstret.

Duften af Karl Lagerfeld indeholder alle dufte jeg efterspørger når jeg er på udkig efter en ny parfume, hvilket sker alt for sjældent.

Som mænd har vi tendens til at køre fast i de samme rutiner og købe det vi er vant det. Derfor var det en øjenåbner at dufte til denne parfume, som jeg bare måtte have med hjem til samlingen.

Parfumen kan bruges i alle tænkelige situationer. Jeg bruger den på arbejde, men den er også en sikker vinder, hvis jeg skal ud med gutterne eller hvis jeg skal på en date med kæresten.

Udseendet på parfumen er råt og indeholder følgende duftnoter.

  • Lavendel
  • Æble
  • Amber
  • Mandarin
  • Sandeltræ

Jeg er vild med at duften er så diskret, men samtidig vil jeg beskrive den som meget rå og maskulin. Parfumen dufter naturlig frisk, og duften er meget stilren.

Duften er uundværlig for manden, der vil udstråle selvsikkerhed og dufte af mand. Parfumen anbefales derfor ikke til den helt unge teenager.

Parfumen dufter meget selvsikker og vil passe godt til en skjorte og et par jeans. Parfumen skriger IKKE af frisk sportsduft, som en del herredufte ofte gør.

Det er en frisk og velbalanceret duft, som får mig til at føle mig tilpas og sikker.

Jeg er så vild med denne her duft, at jeg konstant går og dufter til mit håndled, når jeg har parfumen på, og min kæreste kan heller ikke lade mig være.

Parfumen fra Karl Lagerfeld kan købes her

af Michael Jørgensen

Jeg hedder Michael og er lige flyttet til Esbjerg, sammen med min dejlige kæreste. Jeg er lige sta…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt